aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤρίτωσε το καλό, λύγισε τον Ατρόμητο και μέσω... Καισαριανής έμεινε στην κατηγορία ο Παναιτωλικός!

Τρίτωσε το καλό, λύγισε τον Ατρόμητο και μέσω… Καισαριανής έμεινε στην κατηγορία ο Παναιτωλικός!

Φορμαρίστηκε στο κατάλληλο σημείο και το εξαργύρωσε με την παραμονή του ο Παναιτωλικός!

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη επικράτησε 1-0 υποδεχόμενη τον Ατρόμητο στο κατάμεστο γήπεδο του Αγρινίου (sold out), στο πλαίσιο της 6ης και προτελευταίας αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Έτσι, χάρη στην τρίτη της σερί νίκη αλλά και σε συνδυασμό με την ήττα (2-3) της Κηφισιάς από τον ΠΑΣ Γιάννινα, εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία. Τυπικό «τσεκ» και από τους Περιστεριώτες, οι οποίοι χρειάζονταν έναν βαθμό τις τελευταίες δύο αγωνιστικές ή να μην κάνει το 2/2 η ομάδα των Βορείων Προαστίων.

«Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Ταμπίτζε, στο 53′, με τον Γεωργιανό στόπερ να βρίσκει για πρώτη φορά δίχτυα με την ομάδα του, στο κατάλληλο σημείο. Καλύτεροι μέχρι εκείνη τη στιγμή οι Αγρινιώτες, με το σύνολο του Σάσα Ίλιτς να χάνει πολλές ευκαιρίες έκτοτε, βλέποντας και τον Τσάβες να βάζει κομβικά «στοπ».

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα και οι δύο, λόγω δεύτερης κίτρινης στον Κούντε (87′) και στον σκόρερ Ταμπίτζε (90’+6′).

Έξαλλοι πανηγυρισμοί στο φινάλε από παίκτες, τεχνικό τιμ και κόσμο στο Αγρίνιο (όπως όταν μάθαιναν τα ευχάριστα, για εκείνους, νέα και από Καισαριανή). Εξάλλου, ο πάγκος των γηπεδούχων ζούσε με μεγάλη αγωνία το παιχνίδι.

Στη 10η θέση (34β.) ο Ατρόμητος, ο οποίος την τελευταία αγωνιστική (μετά τη διακοπή για το Πάσχα) υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Στην 11η (33β.) ο Παναιτωλικός που στις 11 Μαΐου, επίσης, φιλοξενείται από τον ΟΦΗ. Παραμένει ανοικτή η πρώτη θέση.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ