aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝέα Σαλαμίνα – Εθνικός 2-1: Ερυθρόλευκη ανατροπή με κτύπημα Ντιακιτέ στο τέλος (vid)

Νέα Σαλαμίνα – Εθνικός 2-1: Ερυθρόλευκη ανατροπή με κτύπημα Ντιακιτέ στο τέλος (vid)

Την τρίτη νίκη της στα πλέι άουτ και πρώτη ως γηπεδούχος στο «Αμμόχωστος» πέτυχε η Νέα Σαλαμίνα. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-1 με ανατροπή του Εθνικού στη Λάρνακα, σε παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της δεύτερης φάσης, και επανήλθαν στις επιτυχίες μετά από τρεις διαδοχικές ήττες.

Νάρσινγκ στο 67’ και Ντιακιτέ στο 89’ πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα της Αμμοχώστου, που έφερε τα πάνω κάτω στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Εθνικός προηγήθηκε στο 23’ με το 19ο τέρμα του Μάριου Ηλία στο πρωτάθλημα. Ο Χριστοφή έφυγε ταχύτατα στην «πλάτη» της ερυθρόλευκης άμυνας και σέρβιρε γκολ στο πιάτο στον συμπαίκτη του.

Με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή μακρινή πάσα και αντεπίθεση, ήλθε η ισοφάριση από την ομάδα του Χριστόδουλου Χριστοδούλου. Ο Βίκτωρος έκανε μακρινή μπαλιά, ο Νάρσινγκ έφυγε στην κόντρα επίθεση και νίκησε τον Παναγή. Στο 89’, οι γηπεδούχοι πέτυχαν το νικητήριο γκολ σε μία στατική φάση. Ο Φράγκος εκτέλεσε κόρνερ και ο Ντιακιτέ με κεφαλιά σκόραρε και χάρισε το 13ο «τρίποντο» στην ομάδα του.

Ήταν η Τρίτη επικράτηση της Νέας Σαλαμίνας επί του Εθνικού στη φετινή σεζόν, κι έτσι τον ξεπέρασε στη βαθμολογία, καθώς οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 47 βαθμούς, με τους ερυθρόλευκους να υπερτερούν και να καταλαμβάνουν την 9η θέση.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Καλανίδης, Σεργίου, Ντιακιτέ, Βίκτωρος, Οφόρι, Μιγκελίτο, Καρλίτος, Κατσιάρης, Νάρσινγκ, Προκοπίου (57′ Κονέ), Σπυριδάκης (79′ Μαυρουδής).

Εθνικός (Μπόρτζε Τζούρεφ): Παναγή, Στυλιανού (58′ Ιωάννου), Ριστέφσκι, Αρτυματάς, Νικολάου, Περατικός, Σπιρόφσκι, Μ. Ηλία, Χριστοφή (52′ Ντράζιτς), Καμπρέρα (69′ Περδίος), Αγγελόπουλος (58′ Λίπσκι).

Σκόρερ: Νάρσινγκ 67′, Nτιακιτέ 89′ / Μ. Ηλία 23′

Κίτρινες: – / M. Hλία

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αμμόχωστος – Επιστροφή»

Διαιτητής: Χρίστου Κωνσταντίνος

Α’ Βοηθός: Γεωργίου Χαράλαμπος

Β’ Βοηθός: Ευαγόρου Ευαγόρας

4ος: Κουμή Δημήτρης

VAR: Φωτίου Κωνσταντίνος

AVAR: Αλλαγιώτου Ιωάννα

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Έναρξη αγώνα

15′ Τεράστια ευκαιρία για τη Νέα Σαλαμίνα με τον Μιγκελίτο να αστοχεί με κεφαλιά από εξαιρετική θέση.

19′ Μόνος απέναντι στον Παναγή ο Μιγκελίτο μετά την εξαιρετική πάσα του Νάρσινγκ, πλάσαρε τη μπάλα έξω!

23′ 1-0 για τον Εθνικό με σκόρερ τον Μάριο Ηλία! Ο Χριστοφή έφυγε ταχύτατα πίσω από την πλάτη της ερυθρόλευκης άμυνας και σέρβιρε γκολ στο πιάτο στον συμπαίκτη του. Έφθασε τα 19 τέρματα ο Ηλία!

Tέλος πρώτου ημιχρόνου

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

67′ ΓΚΟΛ για τη Νέα Σαλαμίνα, 1-1 με τον Νάρσινγκ! Μακρινή πάσα του Βίκτωρος ο Νάρσινγκ έφυγε στην αντεπίθεση και πλάσαρε τη μπάλα στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Παναγή, ο οποίος άγγιξε τη μπάλα αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του.

89′ ΓΚΟΛ για τη Νέα Σαλαμινα, 2-1 με κεφαλιά του Ντιακιτέ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φράγκου.

Το κείμενο ανανεώνεται…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ