aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣκοπελίτης για Μάντζη: «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες»

Σκοπελίτης για Μάντζη: «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες»

Στην αποκάλυψη πως υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες για την περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζη, προχώρησε με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95,0, ο εκπρόσωπος του και πρώην ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων της Ανόρθωσης, ΑΕΚ και Νέας Σαλαμίνας Γιάννης Σκοπελίτης.

Τόνισε πως υπάρχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον από ομάδες της Ελλάδας, αλλά εξέφρασε την άποψη πως δεν είναι ώρα να επιστρέψει στη χώρα.

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Σκοπελίτης:

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει διακριθεί πιο πριν και πίστευα από την αρχή ότι το κυπριακό πρωτάθλημα ήταν μια ευκαιρία για αυτόν να δείξει την αξία του, όπως και έγινε. Είχε ένα τραυματισμό που τον πήρε λίγο πίσω, αλλά ελπίζω να είναι καλύτερα και να επανέλθει στο σκοράρισμα. Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μάντζη από άλλες ομάδες. Έχει δείξει ότι είναι ποδοσφαιριστής με ικανότητα, δεν είναι πυροτέχνημα τα δέκα γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα. Δεν έτυχε ας πούμε να βάλει τόσα γκολ. Έχει συμβόλαιο για συν ένα χρόνο με τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να γίνει μεταγραφή, υπάρχει διαδικαστικό ζήτημα. Και από Ελλάδα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά η άποψή μου είναι πως δεν είναι η ώρα να επιστρέψει στην Ελλάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ