aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤο σχέδιο του Μεντιλίμπαρ για την «αναχαίτιση» της Φιορεντίνα

Το σχέδιο του Μεντιλίμπαρ για την «αναχαίτιση» της Φιορεντίνα

Αντίστροφα για τη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του Ολυμπιακού μετρούν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν στον Ρέντη, όπου θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος στο πλαίσιο της αποφόρτισής τους έδωσε ρεπό για την αυριανή μέρα (26/5) και μετά η ομάδα θα κάνει δύο προπονήσεις για να αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League.

Σήμερα αναμένεται να υπάρξει παρουσίαση, μέσω βίντεο, των δυνατών σημείων και των αδυναμιών των «βιόλα». Ο Βάσκος προπονητής θα σταθεί ιδιαίτερα στα τρεξίματα της ιταλικής ομάδας, η οποία φάνηκε και προχθές πως δεν τα παρατάει ποτέ και παλεύει για το ιδανικό αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Η Φιορεντίνα, πέρα από τις επιθετικές αρετές της, έχει προβλήματα στα μετόπισθεν και, όπως σημείωσε χθες στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας, το κέντρο της άμυνας μπορεί να αποτελέσει την Αχίλλειο πτέρνα της.
Θυμίζει αρκετά ο προσεχής αγώνας τα δεδομένα με τη Φενέρμπαχτσε, αφού και οι Τούρκοι είχαν πρόβλημα στο build up και αυτό είναι κάτι που μπορεί να χτυπήσει ο Ολυμπιακός.

Για αυτό τον λόγο ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να ζητήσει από τους μπροστινούς του να πιέσουν τους αμυντικούς της ιταλικής ομάδας.

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν πως ο Ορτέγκα θα πάρει κανονικά τη θέση στο αριστερό άκρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας, όπως έχει αφήσει να εννοηθεί αυτές τις μέρες ο Ισπανός τεχνικός.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ