aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΧαμός από Παναθηναϊκούς: Στη Γερμανία χωρίς εισιτήρια!

Χαμός από Παναθηναϊκούς: Στη Γερμανία χωρίς εισιτήρια!

Χαμός… Μόνο με αυτή την λέξη μπορεί να περιγράψει κάποιος την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού μετά την χθεσινή νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό του Final Four της Euroleague και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Παρά το γεγονός οτι δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για την αυριανή αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης, αρκετοί φίλοι του «τριφυλλιού» έκλειναν αεροπορικά εισιτήρια για την γερμανική πόλη, ευελπιστώντας πως θα βρουν εκεί. Είτε σήμερα, είτε αύριο ακόμα και έξω από το γήπεδο, από κάποιον που η ομάδα του δεν θα διεκδικήσει το τρόπαιο.

Βέβαια, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, το κόστος για ένα τέτοιο ταξίδι, την τελευταία στιγμή είναι αρκετό υψηλό, ειδικά για τις απευθείας πτήσεις που αναχώρησαν το πρωί του Σαββάτου, με αποτέλεσμα κάποιοι να ψάχνουν με ενδιάμεση στάση.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στην πιο γνωστή πλατφόρμα μεταπώλησης εισιτηρίων, οι τιμές τους ξεκινούν από τα 658 ευρώ και φτάνουν έως και τα 1.309 ευρώ.

ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ