aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣCIES: Κακουλλής και Ανδρέου στα κορυφαία «πολυεργαλεία» U21 της Ευρώπης!

CIES: Κακουλλής και Ανδρέου στα κορυφαία «πολυεργαλεία» U21 της Ευρώπης!

Ο Ανδρόνικος Κακουλλής της Ομόνοιας και ο Στέλιος Ανδρέου της Σαρλερουά βρίσκονται στους 100 παίκτες-«πολυεργαλία» κάτω των 21 χρόνων από 32 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, σύμφωνα με μια ολοκαίνουργια προσέγγιση του CIES Football Observatory Weekly Post που λαμβάνει υπόψη την απόδοση των παικτών.

Συγκεκριμένα, ο Κακουλλής είναι στην 59η θέση και ο Ανδρέου στην 69η της κατάταξης.

Ο Μπουκάγιο Σάκα (Άρσεναλ) ξεπερνά τους Μέισον Γκρίνγουντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Πάτρικ Βίμερ (Αρμίνια Μπίλεφελντ).

Για όλους τους παίκτες που αναφέρονται, η μελέτη δεν αναφέρει μόνο τη θέση τους στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τον ρόλο που διαδραμάτισαν μέσα στην ομάδα σύμφωνα με αρκετές κατηγορίες τεχνικών προφίλ. Τα τελευταία αφορούν έντεκα δείκτες παιχνιδιών που συλλέγονται από τους συνεργάτες του CIES, καλύπτοντας οκτώ διαφορετικούς τομείς παιχνιδιού όπως περιγράφεται στην 74η έκδοση της Μηνιαίας Έκθεσης του CIES Football Observatory: εναέριες μονομαχίες, άμυνες στο έδαφος, σέντρες, ασίστ, μονομαχίες στο έδαφος, αναχαιτίσεις, πάσες «κλειδιά», πάσες, επανάκτηση της μπάλας, σουτ και ντρίμπλες.

Capture

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ