aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Συνεδριάζει και εξετάζει θέμα Ματσίν

Απόλλων: Συνεδριάζει και εξετάζει θέμα Ματσίν

Σημαντική η σημερινή συνεδρία της διοίκησης του Απόλλωνα, μέσω της οποίας αναμένεται να χαραχθεί πορεία για την επόμενη σεζόν. Μείζων ζήτημα ασφαλώς αποτελεί η απόφαση για τον Πάμπλο Ματσίν.

Παρά το ότι υπάρχει συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, δεν προεξοφλείται η παραμονή του Ισπανού προπονητή. Οι ιθύνοντες των κυανόλευκων της Λεμεσού θα αναλύσουν τους λόγους της αποτυχημένης πορείας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και το μερίδιο που αναλογεί στον 49χρονο τεχνικό.

Θυμίζουμε πως ο κόουτς από τη Σόρια της Καστίλης ήταν ο τρίτος που είχε την ευθύνη του Απόλλωνα κατά την τρέχουσα σεζόν. Προηγήθηκαν οι Μπογκντάν Αντόνε και Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Η ομάδα της Λεμεσού τέθηκε νωρίς εκτός της μάχης για το πρωτάθλημα, κατέληξε στο β’ γκρουπ και έθεσε στόχο την κατάσταση του κυπέλλου. Σταμάτησε στα ημιτελικά γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την Πάφος FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ