aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Κατασκόπευσε» τη Δόξα

«Κατασκόπευσε» τη Δόξα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Ερμή, μετά το διήμερο ρεπό, και άρχισαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο τη Δόξα. Η νίκη της περασμένης αγωνιστικής έχει φέρει ηρεμία στις τάξεις των μαυροκκόκκινων και άπαντες βλέπουν με άλλο μάτι τη δύσκολη συνέχεια.

Ο Νίκος Παναγιώτου παρακολούθησε την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, στο χθεσινό εξ αναβολής παιχνίδι της με την ΑΕΚ και μάζεψε χρήσιμες πληροφορίες τις οποίες θα μεταφέρει στους παίκτες του. Ο Κύπριος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει κάποια αγωνιστικά προβλήματα, όμως δεν φαίνεται να προβληματίζεται ιδιαίτερα μιας και υπάρχουν οι λύσεις.

Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Χριστόφ και Μασίνουα, καθώς επίσης και ο τραυματίας Μιγκέλ Άλμπα, ο οποίος έχει αρχίσει να νιώθει καλύτερα και σύντομα θα ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις, με στόχο την επιστροφή του στα γήπεδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ