aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΝαβάρο: «Το ποδόσφαιρο του Μεντιλίμπαρ μου ταιριάζει, είμαστε μια οικογένεια»

Ναβάρο: «Το ποδόσφαιρο του Μεντιλίμπαρ μου ταιριάζει, είμαστε μια οικογένεια»

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Φραν Ναβάρο παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική «Marca» και αναφέρθηκε στο πως ήρθε στον Ολυμπιακό, το πόσο του ταιριάζει ο τρόπος που θέλει ο Μεντιλίμπαρ να αγωνίζεται ο επιθετικός του και στην επιθυμία του να κερδίσει η ομάδα ένα τρόπαιο είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη (που αυτός δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί). Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον ερχομό του στον Ολυμπιακό:

«Όταν πήγα στην Πορτογαλία το όνειρό μου ήταν να υπογράψω στην Πόρτο και να γίνει ο επιθετικός της… Αυτή η επιλογή (του Ολυμπιακού) προέκυψε σε μένα από μέρα σε μέρα και έπρεπε να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατόν».

Για την τακτική του Μεντιλίμπαρ:

«Μου ταιριάζει το στυλ του πολύ καλά. Μου αρέσει να πρεσάρω, να πηγαίνω σκληρά… Με τον Καρβαλιάλ το κάναμε επίσης, αλλά με τον ”Μέντι” έχουμε ενωθείακόμα περισσότερο».

Για την συνεισφορά στην προσπάθεια της ομάδας στο πρωτάθλημα:

«Αν εμείς κερδίσουμε τα τρία παιχνίδια που έχουμε απέναντι στις τρεις δυνατές ομάδες (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός) θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο, αλλά όχι απίθανο… Προσπαθώ να βοηθήσω από το χορτάρι για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά ελπίζω να συνεχίσουμε να ”πετάμε” στην Ευρώπη και να πάρουμε έναν τίτλο… Εμείς οι επιθετικοί έχουμε σερί. Δεν μπορούμε να σκοράρουμε σε κάθε παιχνίδι, αλλάαν μου δώσουν αυτοπεποίθηση όπως στην Ζιλ Βιθέντε, την Πόρτο ή τον Ολυμπιακό το γκολ έρχεται ευκολότερα».

Για την προσαρμογή του και το κλίμα στην ομάδα:

«Ιμπόρα, Κίνι, Μεντιλίμπαρ… με βοήθησαν να προσαρμοστώ. Υπάρχουν επίσης πολλοί Πορτογάλοι στα πολύ ”ενωμένα” αυτά αποδυτήρια. Είμαστε μια οικογένεια και περνάμε καλά».

ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ