aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Η... ζυγαριά γέρνει προς τον Παναγιώτη Γιάννου!

ΑΕΛ: Η… ζυγαριά γέρνει προς τον Παναγιώτη Γιάννου!

Ξεκάθαρο φαβορί για τη θέση του τεχνικού διεθυντή στην ΑΕΛ είναι ο Παναγιώτης Γιάννου. Ο επί σειρά ετών τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της ΑΕΚ χαίρει μεγάλης εκτίμησης στα μέλη της διοίκησης του Κώστα Κωνσταντίνου και η περίπτωσή του προκρίθηκε από αυτές που εξετάστηκαν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η… ζυγαριά γέρνει κατά πολύ προς το όνομα του Παναγιώτη Γιάννου και τις επόμενες ημέρες οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι για να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία τους. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο Γιάννου θα βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο με την ΑΕΛ και θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στο «κτίσιμο» της ομάδας.

Στην ΑΕΛ, κρίνουν ότι έχει τα εφόδια που τον καθιστούσαν ιδανικό για την κρίσιμη διαδικασία ανοικοδόμησης και ενδυνάμωσης της ομάδας τους. Με την επισημοποίηση της πρόσληψης τεχνικού διευθυντή θα ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή, με τον Αλέξη Γαρπόζη να είναι σε στάση αναμονής για τις τελικές αποφάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ