aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΤιάγκο Σίλβα: Ανακοινώθηκε η επιστροφή του στη Φλουμινένσε

Τιάγκο Σίλβα: Ανακοινώθηκε η επιστροφή του στη Φλουμινένσε

Ο Τιάγκο Σίλβα επέστρεψε εκεί που ξεκίνησαν όλα. Στο σπίτι του. Η Φλουμινένσε ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του 39χρονου κεντρικού αμυντικού, με ελεύθερη μεταγραφή, λίγες ημέρες μετά το «αντίο» του στην Τσέλσι έπειτα από τέσσερα χρόνια. Ο Βραζιλιάνος στόπερ θα επιστρέψει στην πατρίδα του με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με τους Λονδρέζους.

Θυμίζουμε πως οι Βραζιλιάνοι είχαν γράψει εδώ και μέρες για τη συμφωνία των δυο πλευρών, η οποία πλέον επισημοποιήθηκε. Ο Σίλβα είχε περάσει από τις ακαδημίες της Φλου σε νεαρή ηλικία και στα 22 του χρόνια, το 2007, τον είχε αγοράσει από την Ντιναμό Μόσχας αντί δύο εκατομμυρίων ευρώ. Ο Βραζιλιάνος στόπερ πουλήθηκε στη Μίλαν τον Γενάρη του 2009 αντί δέκα εκατομμυρίων ευρώ και επιστρέφει στην πατρίδα του έπειτα από 15,5 χρόνια.

Στην Τσέλσι πήγε τον Αύγουστο του 2020 όταν έφυγε ως ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο απολογισμός του με τους Μπλε μέχρι σήμερα είναι 152 εμφανίσεις, με εννέα γκολ – τέσσερις ασίστ και έχει κατακτήσει Champions League και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Την τρέχουσα σεζόν μετράει 35 συμμετοχές και έχει βρει δίχτυα τέσσερις φορές.

ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ