aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ«Γεμίζει» με συνοπτικές διαδικασίες

«Γεμίζει» με συνοπτικές διαδικασίες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το ρόστερ της ΑΕΖ γεμίζει με συνοπτικές διαδικασίες και ο Νικόλας Μαρτίδης που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο είναι ικανοποιημένος από την κατάληξη των επαφών του.

Με κάποιες κινήσεις που έχουν γίνει ουσιαστικά κάνει πράξη, αυτά που είχε δηλώσει πριν από τρεις εβδομάδες στο «Goal». Ότι δηλαδή θα κινηθεί για να αποκτήσει ποδοσφαιριστές, που γνωρίζει και γνωρίζουν και οι ίδιοι  την κυπριακή πραγματικότητα.

Γι’ αυτό η ΑΕΖ προχώρησε στην απόκτηση των Ανδρέα Πιτταρά και Αντώνη Κατσή, ενώ έχει σαν επόμενο στόχο τον Σέρβο Νεμπόισια Σκόπλιακ (φωτό), που αγωνιζόταν στην Αγία Νάπα. Οι διοικούντες τους πρασίνους, έχουν συμφωνήσει μαζί του και από εβδομάδας θα πέσουν και οι υπογραφές.

Το ίδιο θα γίνει και με τον Κρίστη Ανδρέου, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία σε όλα και μένουν μόνο οι υπογραφές.

Ο τεχνικός της ΑΕΖ Θα στηριχθεί και σε ένα αριθμό ποδοσφαιριστών που είχε μαζί του στη λήξασα σεζόν, ελπίζοντας πως θα τον βοηθήσουν να συγκροτήσει ένα αξιόμαχο σύνολο.

Ως γνωστόν έχουν ανανεώσει την συνεργασία τους με τη ομάδα του Ζακακίου οι  Σίμος Κρασσάς, Ανδρέας Χρίστου, Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου, Σταυρινός Στυλιανού, Σέργιος Παναγιώτου, Παντελής Κυριάκου και Ανδρέας Μαμμίδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ