aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΗ Μπάγερν κάνει όνειρα για επιστροφή Γκουαρδιόλα

Η Μπάγερν κάνει όνειρα για επιστροφή Γκουαρδιόλα

Σύμφωνα με το Kicker, οι άνθρωποι της Μπάγερν ονειρεύονται την επιστροφή του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος δεν έχει χάσει τους δεσμούς του με το Μόναχο.

Η Μπάγερν βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για την μετά-Τούχελ εποχή, ωστόσο μέχρι στιγμής οι προσπάθειές της έχουν πέσει στο κενό. Το μέλλον στον πάγκο μοιάζει αβέβαιο, ωστόσο στο στρατόπεδο των Βαυαρών ακούγονται κάποιοι ψίθυροι, όπως αναφέρει το Kicker.

Συγκεκριμένα, οι επικεφαλής της γερμανικής ομάδας ονειρεύονται μία ενδεχόμενη επιστροφή του Πεπ Γκουαρδιόλα. Η Μπάγερν δεν έχει χάσει επαφή με τον Ισπανό προπονητή, όταν έφυγε το καλοκαίρι του 2016. Μάλιστα, έχει ακόμη διαμέρισμα στο Μόναχο και το επισκέπτεται ανά τακτά διαστήματα.

Μένει να φανεί στο μέλλον, εάν αυτό το όνειρο είναι και ρεαλιστικό. Θυμίζουμε πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχεδιάζει να μείνει στη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2025. Οι Βαυαροί από την πλευρά τους αναζητούν προπονητή άμεσα.

Ο Γκουαρδιόλα στη θητεία του στην Μπάγερν κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Γερμανίας, δύο Κύπελλα, ένα UEFA Super Cup και ένα Παγκόσμιο Συλλόγων.

 

ΠΗΓΗ:sport24.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ