aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠαπαδόπουλος: «Μας κακοφάνηκε, όμως όλα αλλάζουν όπως είναι το πρωτάθλημα»

Παπαδόπουλος: «Μας κακοφάνηκε, όμως όλα αλλάζουν όπως είναι το πρωτάθλημα»

Δεν τα κατάφερε ο Άρης να κερδίσει και να παραμείνει ζωντανός στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Κώστας Παπαδόπουλος ανέφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ πως η προσπαθεια θα συνεχιστει για να κατακτηθει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι δηλώσεις του

Για τον χθεσινό αγώνα: «Είναι αλήθεια πως δεν ήταν η καλύτερη παρουσία μας, υστερήσαμε σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδι και ήρθε η πρώτη μας ήττα στα πλει οφ. Δεν ήταν γενικά καλή η παρουσία μας δεν καταφέραμε να παίξουμε αυτό που θέλαμε, όταν πήγαμε να αντιδράσουμε δεν υπήρχε χρόνος. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση, κάποιες μέρες είσαι καλός, κάποιες όχι. Με τον συγκεκριμένο αντίπαλο παίξαμε άλλες δύο φόρες και δεν χάσαμε. Είναι υποχρεωμένος ο προπονητής μας από την στιγμή που έχουμε απουσίες να ανακατεύει συνεχώς την τράπουλα για να βρει λύσεις. Είχαμε θέμα στο σκοράρισμα, μετά τον Στεπίνσκι και τον Πακέ, σκοράρουμε πιο δύσκολα και αυτό ώθησε τον προπονητή μας να κάνει αλλαγές. Μπορεί κάποιος να πει πως δεν του βγήκε, αν του έβγαινε θα λέγαμε όλοι ότι είναι σούπερ κοουτσάρισμα».

Για τον Μπαμπίκα και την γρήγορη αλλαγή του: «Αισθάνθηκε ενόχληση και προτιμήθηκε να μην ρισκάρουμε».

Για τον Μπόγκναρ και τη φάση που είχε για να σκοράρει: «Έχει φοβερά χτυπήματα στα φάουλ, η μπάλα ήταν πολύ κοντά στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, δεν δίνεται η ευκαιρία να εκτελέσουν ψάχνοντας την αντίπαλη γωνία, έπρεπε να ψάξει την γωνία που κάλυπτε ο Μιχαήλ, που το έπιασε πολύ καλά».

«Ήταν ένα παιχνίδι κομβικής σημασία, θα έδειχνε που θα όδευε η ομάδα, όλα τα παιχνίδια είναι τριπλής παραλλαγής, μας κακοφάνηκε που χάσαμε, αλλά ευτυχώς υπάρχει η επόμενη μέρα. Ένα παιχνίδι δύσκολο απέναντι στην Πάφο, θα παλέψουμε να πάρουμε όλα όσα δεν πήραμε χθες. Η λέξη καθοριστικό είναι βαριά, ένα παιχνίδι δεν καθορίζει κάτι, όλα αλλάζουν όπως είναι το πρωτάθλημα, πάμε για ένα δραματικό φινάλε. Έχουμε δύο βαθμούς διαφορά από την 6η θέση, όλα είναι ανοιχτά», συνέχισε για το παιχνίδι.

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα δωθεί διήμερο ρεπό και Τετάρτη επιστροφή, μέχρι το μεγάλο Σάββατο. Αγωνιστικά προβλήματα με εξαίρεση τον Μπαμπίκα και τον Καζού που αποβλήθηκε δεν νομίζω πως προκύπτει άλλο πρόβλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ