Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ: Μετά από 22 αγωνιστικές

Η διακοπή λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19 άφησε το Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στην 22η αγωνιστική, δηλαδή οκτώ αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του. Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί επίσης η συνέχιση του αγώνα της ΑΕΚ Κοράκου με την ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, που αφορά εκκρεμότητα της 20ης αγωνιστικής.

Την κούρσα οδηγεί η Ομόνοια 1948 με απολογισμό 56 βαθμούς, εννέα περισσότερους από την ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς. Την πρώτη τετράδα συμπληρώνουν Πέγεια (46 βαθμοί) και Ολυμπιάς Λυμπιών (40 βαθμοί). Να σημειωθεί ότι απολογισμό 40 βαθμών έχει να επιδείξει και ο Κόρνος FC που βρίσκεται στην πέμπτη θέση και στην 6η θέση βρίσκεται η Ασπίς Πύλας με 39 βαθμούς.

Η πρωτοπόρος Ομόνοια 1948 έχει να επιδείξει την καλύτερη επιθετική γραμμή (61 τέρματα) αλλά και την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό 9 τέρματα.

Σε ατομικό επίπεδο πρώτος στην κατάταξη των σκόρερ βρίσκεται ο Γιώργος Ξενοφώντος. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς πέτυχε 17 τέρματα και ακολουθούν με 14 τέρματα οι Δημήτρης Τζιωνής (Ομόνοια 1948) και Ηλίας Χρυσοστόμου (Ολυμπιάς Λυμπιών).

Τις περισσότερες νίκες μετά από 22 αγωνιστικές πανηγύρισε η Ομόνοια 1948 (πέτυχε 18 νίκες) και τις λιγότερες (3) η ΑΕΚ Κοράκου και η ΑΕΝ.

Τις λιγότερες ήττες (2) δέχτηκε η Ομόνοια 1948 και τις περισσότερες (16) η ουραγός ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου. Τις περισσότερες ισοπαλίες (7) έφεραν Ολυμπιάς Λυμπιών, ΑΕΝ και ΑΕΚ Κοράκου και τις λιγότερες (1) η ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου και ο Κόρνος.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ