aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕθνικός - ΑΕΛ 2-0: Δυο γκολ και μια πρόταση γάμου

Εθνικός – ΑΕΛ 2-0: Δυο γκολ και μια πρόταση γάμου

Τον αποψινό αγώνα στο Δασάκι θα τον θυμάται περισσότερο ο εκφωνητής του γηπέδου! Στο ημίχρονο της αναμέτρησης του Εθνικού με αντίπαλο την ΑΕΛ, μπροστά στους λιγοστούς οπαδούς των δύο ομάδων, ο Ανδρέας έκανε πρόταση στην εκλεκτή της καρδιάς του, Τατιάνα (φωτό κάτω).

Εισέπραξε ένα όμορφο και συγκινητικό «ναι» και μαζί, το δώρο των ποδοσφαιριστών του Εθνικού, τη νίκη με 2-0. Οι Αχνιώτες, πιο απειλητικοί (είχαν δέκα τελικές προσπάθειες έναντι πέντε των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού) και πιο ουσιαστικοί, δεν δυσκολεύθηκαν ιδιαίτερα να φτάσουν στο τρίποντο και στους 50 βαθμούς.

Ένα λιγότερο από την ΑΕΛ, η οποία κινδυνεύει να χάσει τη 2η θέση του β’ γκρουπ. Στο 33ο λεπτό ο Ντέγιαν Ντράζιτς πέτυχε το πέμπτο του γκολ στην τρέχουσα σεζόν σημειώνοντας το 1-0, ενώ στο 72’ ο Έντζο Καμπρέρα έγραψε το 2-0 με το 18ο του γκολ φέτος. Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, οι τεχνικοί των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο συμμετοχής και σε κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Εθνικός (Μπόργκε Τζούρεφ): Παναγή, Στυλιανού, Ντε Ιριόντο, Περατικός, Μπίκερ, Ιωάννου (65′ Κ. Ηλία), Λίπσκι, Ντράζιτς (87′ Περδίος), Πεχλιβάνης, Μ. Ηλία (86′ Λεμίσκο), Ιωαννίδης (65′ Καμπρέρα).

ΑΕΛ (Αλέξης Γαρπόζης): Κυριάκου, Σιλβέστρος (70′ Ζαχαρία), Μεντόγεβιτς, Φιλίποβιτς, Τζάλμα, Μαρς, Παπαφώτης (46′ Φραντζής), Μορέιρα (46′ Κα), Μεντόσα, Μακρής (63′ Θεμιστοκλέους), Μίντσεφ.

Σκόρερ: Ντράζιτς 33′, Καμπρέρα 72′ / –

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Εθνικός Άχνας

Διαιτητής: Λιοτατής Νικόλας

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Ιακώβου Χαράλαμπος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κωνσταντίνου Α. Κωνσταντίνος

4ος: Φελλάς Κωνσταντίνος

VAR:Χριστοφόρου Μάριος

AVAR: Βασιλείου Αδάμος

Παρατηρητής: Ζαφείρης Σάββας

Cha 8940

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ