aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚαρμιώτισσα - Νέα Σαλαμίνα 1-3: Απέδρασε με το «διπλό» από το «Στέλιος Κυριακίδης»

Καρμιώτισσα – Νέα Σαλαμίνα 1-3: Απέδρασε με το «διπλό» από το «Στέλιος Κυριακίδης»

Η Νέα Σαλαμίνα πανηγύρισε εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Καρμιώτισσας για την 13η αγωνιστική των πλέι αουτ. Η αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Στέλιος Κυριακίδης» ξεκίνησε δυναμικά με τον Νάρσινγκ να ανοίγει το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό.

Ο Φράγκος διπλασίασε τα τέρματα στο 19’, προσθέτοντας άλλο ένα γκολ για την ομάδα της Αμμοχώστου. Η Καρμιώτισσα μείωσε με τον Κατσαντώνη στο 27’, όμως ο Σπυριδάκης στο 62’ εξασφάλισε τη νίκη για τη Νέα Σαλαμίνα.

Με αυτή τη νίκη, οι ερυθρόλευκοι μείωσαν τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΛ στον έναν βαθμό, μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση του μαραθωνίου.

Καρμιώτισσα (Μάριος Χαραλάμπους): Βιολάρης, Παντελή, Γκριμπάκιν, Πάβλοβετς, Ματθαίου (60′ Θεοδώρου), Τσουκαλάς, Ψύχας (60′ Ντούμπια), Μιχαήλ (83′ Μελετίου), Γκραντινάρου (83′ Ευριπίδου), Χαραλάμπους (60′ Ρόσι), Κατσαντώνης.

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Καλανίδης, Σεργίου, Ντιακιτέ, Βίκτωρος, Οφόρι (68′ Λέουκο), Κατσιάρης (58′ Κατσιάρης), Φράγκος (82′ Κοντόπουλος), Μιγκελίτο, Νάρσινγκ, Κονέ (68′ Παπαγεωργίου), Σπυριδάκης (82′ Μαυρουδής).

Σκόρερ: Κατσαντώνης 28′ / Νάρσινγκ 1′, Φράγκος 20′, Σπυριδάκης 62′

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης»

Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σαββα Γιώργος

4ος: Αντωνίου Μενέλαος

VAR: Σταύρου Ζωή

AVAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ