aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤρούλλοι FC 2015: Νέο αφεντικό ο Ανδρονίκου

Τρούλλοι FC 2015: Νέο αφεντικό ο Ανδρονίκου

Με τον πολύπειρο τεχνικό Πανίκο Ανδρονίκου, θα πορευτεί στην συνέχεια του πρωταθλήματος η ομάδα των Τρούλλων F.C. 2015, η οποία ως γνωστό, πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ΣΕΚ Λάρνακας.

Στο πρόσωπο του Κύπριου τεχνικού βλέπει το Διοικητικό Συμβούλιο τον άνθρωπο που θα ενισχύσει τις βάσεις ενός πιο δυνατού συνόλου, που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Να σημειωθεί πως, ο Κύπριος τεχνικός εργάστηκε σε αρκετές ομάδες της ΚΟΠ όπως Ερμής, ενώ στην περσινή σεζόν δούλεψε στην ΑΕΚ Κελιών.

Αναλυτικά: «Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας έπιασε αμέσως δουλειά, πραγματοποιώντας το βράδυ της Τρίτης την πρώτη του προπόνηση, και προετοίμασε όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα, για τον αναβληθέντα αγώνα με το ΑΕΤΟ Αλαμινού που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στο Κοινοτικό Γήπεδο Αγίου Θεοδώρου.

Ταυτόχρονα έχει εντοπίσει ήδη κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις μεταγραφών, με τις οποίες σκοπεύει να ασχοληθεί ενεργά εντός των προσεχών ημερών. Το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζει τον κ. Πανίκο Ανδρονίκου στην οικογένεια των Τρούλλων και του εύχεται κάθε επιτυχία για το καλό της ενοποιημένη ομάδας της Κοινότητας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ