aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣλόγκαρ για Ομόνοια, Ανόρθωση και Κετσπάγια (vid)

Σλόγκαρ για Ομόνοια, Ανόρθωση και Κετσπάγια (vid)

Στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής NoChoftes Podcast του OLB (Ομονοιάτικη σελίδα τρολ) καλεσμένος των παιδιών Stel, Roy και Christopher, ήταν ο πρώην ποδοσφαιριστής των ΕΝΠ, Ανόρθωσης, Ομόνοιας και Αλκής, Άντον Σλογκαρ.

Ανάμεσα σε πολλά ενδιαφέροντα, ο Άντον είπε για την τύχη που είχε να παίξει με κάποια πολύ μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου σε εθνικό επίπεδο.

Επίσης, ανέφερε ότι κατηφόρισε στο νησί μας λόγω οικονομικών προβλημάτων της Ολυμπία Λουμπλιάνα και θυμήθηκε πώς η ΕΝΠ του άνοιξε την πόρτα για μετεγγραφή σε Ανόρθωση και Ομόνοια. Θυμάται τα τέρματα που σημείωσε σε βάρος της πρώην του ομάδας και τη μάσκα που χρειάστηκε να φορέσει λόγο κατάγματος στη μύτη.

Αποκαλύπτει ότι έφτασε κοντά στην επιστροφή του στην Ανόρθωση, κατά τον δεύτερο χρόνο του στην Ομόνοια, και μας μίλησε για τις καλές σχέσεις που διατηρεί μέχρι σήμερα με τον Κετσπάγια.

Επίσης, επιλέγει τους τρεις Κύπριους ποδοσφαιριστές που θεωρεί τους καλύτερους συμπαίχτες και με ποιους ακόμα και τώρα έχει φιλικές σχέσεις.

Αυτά και άλλα πολλά, που μπορείτε να δείτε στο πιο κάτω βίντεο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ