aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος - Ουντινέζε 1-2: Άρεσε παρά την ανατροπή στα... χασομέρια

Πάφος – Ουντινέζε 1-2: Άρεσε παρά την ανατροπή στα… χασομέρια

Μέσα σε λίγα λεπτά ήρθαν τα πάνω κάτω και η Πάφος όχι μόνο έχασε μέσα από τα χέρια της σπουδαία φιλική νίκη, ηττήθηκε τελικά 1-2 από την Ουντινέζε.

Οι γαλάζιοι προηγήθηκαν χάρις σε γκολ του Ζάιρο στο 19’ με πλασέ, μετά από όμορφο συνδυασμό, αλλά τα σουτ των Λαζάρ Σάμαρτζιτς (88’) και Άιζακ Σαξές (89’) έδωσαν τη νίκη στους Ιταλούς.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό από την αρχή και ήταν δίχως αμφιβολία γερό τεστ για τους ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ. Στο πρώτο ημίχρονο μάλιστα ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους, έβγαλαν στο γήπεδο θετικά στοιχεία. Όπως π.χ. καλή οργάνωση, καλές συνεργασίες, ταχύτητα και ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε κάπως η εικόνα και η Πάφος απείλησε κυρίως μέσω αντεπιθέσεων, ενώ στο τέλος πιέστηκε και τελικά γνώρισε την ήττα.

Πάφος (Μπεργκ): Αντός, Δημητρίου, Μπάιριτς, Κβίντα Ζουνίνιο, Ντράγκομιρ, Χότσκο, Ζοάο Πέδρο, Σεμέδο, Χαμαντί, Ζάιρο.

Ουντινέζε (Σοτίλ): Παντέλι, Αμπάνκουα, Μπένκοβιτς, Γκέσαντ, Εμποσέλε, Περέιρα, Γιάγιαλο, Μακενγκό, Παλούμπο, Παφούντι, Πουσέτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ