aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΑνακοίνωση για το μέλλον του Έλσνερ

Ανακοίνωση για το μέλλον του Έλσνερ

Μέσω της πιο κάτω ανακοίνωσης, η διοίκηση της Πάφου εκφράζει την πλήρη στήριξη της προς τον προπονητή της ομάδας, Λούκα Έλσνερ, μετά τη χθεσινή ήττα από τον Ερμή.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της Πάφος F.C. βιώνει αυτήν την κατάσταση όπως όλοι οι οπαδοί της ομάδας μας. Τα τελευταία αποτελέσματα, η αδυναμία στην επίτευξη τέρματος από την επιθετική γραμμή κι η η απουσία επιτυχημένων αποτελεσμάτων έχουν επηρεάσει την ομάδα. Ωστόσο, το Σωματείο μας δεν έχει σκοπό να προβεί σε βιαστικές αποφάσεις οι οποίες θα παρέπεμπαν σε κινήσεις πανικού.

Η διοίκηση της Πάφος F.C., εκφράζει την πλήρη υποστήριξη της προς τον προπονητή μας Λούκα Έλσνερ, -όπως δήλωσε και ο πρόεδρος του Σωματείου Χρήστος Γλυκύς-. Η ομάδα μας περνάει μια δύσκολη περίοδο, αλλά με το άνοιγμα της μετεγγραφικής περιόδου ελπίζουμε πως τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ένας νεοφερμένος ποδοσφαιριστής ήδη έλαβε χρόνο συμμετοχής για την Πάφος F.C. στην 19η αγωνιστική και φάνηκε πως μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Οι διεργασίες για συνεργασία με άλλους παίκτες δεν σταματάει και συνεχίζεται μέρα και νύχτα. Δεν έχουμε περιθώριο λάθους.

Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι οι 30 παίκτες στο ρόστερ μας ήταν ένα λάθος. Τώρα θέλουμε να ζητήσουμε από τους οπαδούς μας να στηρίξουν την ομάδα και σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Αν μην ξεχνάμε πως ως Παφίτες φίλαθλοι μάθαμε στα δύσκολα και θα τα καταφέρουμε. Ο Ρώσος μέσος Ντμίτρι Τορμπίνσκι έγινε παίκτης της Πάφος F.C. την 1η Ιανουαρίου, και μπήκε στο 67′ απέναντι στον Ερμή Αραδίππου».

Σ.σ.: Το δελτίο Τύπου της Πάφος FC, έτυχε κάποιων αλλαγών, ώστε να βγαίνει νόημα σε κάποια σημεία που ήταν αδύνατο να καταλάβουμε τι θέλει να μεταφέρει η διοίκηση της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ