aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΓέμισε το «Ελευθερία» στην ετήσια εορταστική εκδήλωση του ΑΓΟ

Γέμισε το «Ελευθερία» στην ετήσια εορταστική εκδήλωση του ΑΓΟ

Για άλλη μία χρονιά το «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» γέμισε από κόσμο που απόλαυσε την ετήσια εορταστική εκδήλωση του προγράμματος «Αθλητισμός Για Όλους» (ΑΓΟ), το Σάββατο 25 Μαΐου 2024. Στην τελική γιορτή του ΑΓΟ Λευκωσίας εκπροσώπησαν τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού ο Πρόεδρος Γιάννης Ιωάννου και η Αντιπρόεδρος Κάλλη Χατζηιωσήφ.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΚΟΑ σημείωσε ότι «το ΑΓΟ επιτελεί πολύ σπουδαίο έργο και η καλύτερη απόδειξη είναι τα 18.000 και πλέον ενεργοποιημένα μέλη του προγράμματος, μέλη όλων των ηλικιών» και πρόσθεσε: «Θα σταθώ περισσότερο στα παιδιά, τα οποία βρίσκονται στο επίκεντρο του προγράμματος. Είναι καθοριστικής σημασίας η υγιής διέξοδος που προσφέρουμε στους νέους μας, σε μία περίοδο όπου οι προκλήσεις είναι ολοένα και μεγαλύτερες». Συνεχάρη δε «την προϊσταμένη του Μαζικού Αθλητισμού Έφη Μούζουρου Πενηντάεξ και τους συνεργάτες της, αλλά και τους γυμναστές και τις γυμνάστριες του ΑΓΟ που είναι η ψυχή του προγράμματος».

Από την πλευρά της η Έφη Μούζουρου Πενηντάεξ τόνισε: «Κάποτε μετρούσαμε χρόνο με το χρόνο, τώρα μετράμε δεκαετίες. Τριάντα εννιά και πλέον χρόνια το ΑΓΟ είναι στη ζωή μας, στην καθημερινότητά μας, ως καταφύγιο χιλιάδων μελών του για εκγύμναση, ηρεμία, ευεξία και κοινωνικοποίηση. Κινητήρια δύναμή μας είναι η αγάπη των μελών μας για το ΑΓΟ».

Ευχαρίστησε παράλληλα «τη διαχρονική σύμμαχο του προγράμματος, την ΟΠΑΠ Κύπρου», εκ μέρους της οποίας μίλησε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Χαράλαμπος Χρίστου που αναφέρθηκε στη σημασία του προγράμματος «Αθλητισμός για όλους». Για την αξία του ΑΓΟ μίλησε επίσης η Επιθεωρήτρια Δημοτικής Εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής Δρ. Σούλλα Ιωάννου, εκπροσωπώντας την ΥΠΑΝ Αθηνά Μιχαηλίδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ