aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Στο γαλαζοκίτρινο τιμόνι ο Κρις Κόλμαν

ΑΕΛ: Στο γαλαζοκίτρινο τιμόνι ο Κρις Κόλμαν

Η επιμονή της ΑΕΛ για να αποσπάσει την υπογραφή του Κρις Κόλμαν απέφερε καρπούς. Η διοίκηση του λεμεσιανού Συλλόγου, που έκανε την οικονομική υπέρβαση για να πείσει τον Ουαλό τεχνικό να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της, ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι την πρόσληψή του και αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του.

Όπως σημειώνει η ΑΕΛ στην ανακοίνωσή της, «ο κ. Κόλμαν έχει πλούσια προπονητική εμπειρία μέσα από την οποία κατέγραψε σημαντικές επιτυχίες στην καριέρα του». Γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην επιτυχία του Ουαλού τεχνικού ως προπονητής της Εθνικής ομάδας της χώρας του, την οποία οδήγησε μέχρι τα ημιτελικά του Euro 2016. Επίσης, για το πέρασμά του από τις Φούλαμ, Σάντερλαντ, Κόβεντρι και Ρεάλ Σοσιεδάδ. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο ήταν προπονητής του Ατρομήτου στην Ελλάδα. Καταλήγοντας, με αφορμή την πρόσληψη του κ. Κόλμαν, υπογραμμίζεται «η αποφασιστικότητα του Διοικητικού Συμβουλίου να αναβαθμίσει το επίπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας και να επιδιώξει την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί».

Εξάλλου, από το τεχνικό τιμ της ΑΕΛ αποχώρησε ο Ελλαδίτης γυμναστής Σωτήρης Ρούσσης. Ο ίδιος αποχαιρέτησε τον Σύλλογο μέσω ανάρτησής του στα ΜΚΔ. «Κάπου εδώ τελειώνει η συνεργασία μου με την ομάδα της ΑΕΛ Λεμεσού. Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω έναν ιστορικό ποδοσφαιρικό Σύλλογο. Εύχομαι τα καλύτερα από καρδιάς» έγραψε, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ