aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗStop από Φαμπρίσιο και βοηθό στην Ομόνοια (pics)

Stop από Φαμπρίσιο και βοηθό στην Ομόνοια (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Νέες απώλειες βαθμών για την Ομόνοια, αυτή τη φορά στο ΓΣΠ! Μετά την επιβλητική πεντάρα επί της ΑΕΚ πριν από τρεις μέρες, οι πράσινοι έμειναν στο ισόπαλο 2-2 απέναντι στην εξαιρετική Αλκή, η οποία έκανε φανταστική προσπάθεια και ίσως ο ένας βαθμός να είναι λίγος που πήρε από τη μεγάλη της αντίπαλο. Αρνητικός πρωταγωνιστής στο ματς ο δεύτερος βοηθός, Χαράλαμπος Ξενοφώντος, ο οποίος ακύρωσε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ του Ντάρμπισαϊρ, για οφσάιντ, στο 62ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι ξάφνιασαν την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, αφού ήταν ιδιαιτέρως επιθετικοί κυρίως στα πρώτα 45 λεπτά και αφού απείλησαν αρκετές φορές την… ταραγμένη άμυνα του αντιπάλου, άνοιξαν το σκορ στο 30ο λεπτό με κεφαλιά του Φαμπρίσιο Σιμόες. Η Ομόνοια απάντησε σχετικά νωρίς με κεφαλιά του Χριστοφή στο 37′, μετά από σέντρα πάρε-βάλε του Μαργκάσα. Κι όμως εκεί που οι πράσινοι πήραν τα πάνω τους, ήρθε πάλι ο Φαμπρίσιο σε μία αντεπίθεση να… αδειάσει τον Γουίλιαμ Σοάρες και με δυνατό σουτ να δώσει ξανά προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος, η Ομόνοια ήταν το απόλυτο αφεντικό στο παιχνίδι, πίεσε πάρα πολύ την εστία του Πάρντο, σκόραρε ένα κανονικό γκολ στο 62ο λεπτό με τον Ντάρμπισαϊρ, το οποίο ακύρωσε λανθασμένα ο βοηθός και από εκείνο το σημείο ο αγώνας έγινε… ρόντεο. Οι πράσινοι έγιναν πολύ επιθετικοί, έφτιαχναν συνεχώς ευκαιρίες και ταυτόχρονα έγιναν ευάλωτοι στην άμυνα τους. Δεν το πλήρωσαν σε κάποιες αντεπιθέσεις της Αλκής και τελικά ο Φαμπρίσιο με πέναλτι (κέρδισε ο Λόπες από τον Ντιακιτέ) ισοφάρισε σε 2-2 που έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.


Ομόνοια (Πάμπος Χριστοδούλου): Παναγή, Αραούζο, Ουίλιαμ, Φαμπρίσιο, Μαργκάσα, Κατελάρης (59′ Λόπες), Σοάρες, Κανού, Αντόνια (73′ Γκονσάλες), Χριστοφή (87′ Καντέ), Ντάρμπισαϊρ.

Αλκή Ορόκλινη (Σάββας Δαμιανού): Πάρντο, Φραγκέσκου, Πάρπας, Ντιακιτέ, Λοϊζιδης, Τιγκρουντζά (87′ Ιτούα), Πιεράτσι, Ντουβεντρού, Σεμέδο (80′ Τριμπό), Χαντί, Φαμπρίσιο.

Σκόρερ: Χριστοφή 37, Φαμπρίσιο 86′ / Φαμπρίσιο 30′, 44′

Κίτρινες: Χριστοφή, Αραούχο / Πιεράτσι, Φαμπρίσιο

Αποβολές: –

Γήπεδο: ΓΣΠ

Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου

Α’ Βοηθός: Όμηρος Τζιωρζής

Β’ Βοηθός: Χαράλαμπος Ξενοφώντος

4ος: Κώστας Ψευδιώτης

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Παπαβαρνάβας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ