aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ιστορικό ματς με τη Βίλα: Βασικός ο Ιμπόρα

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ιστορικό ματς με τη Βίλα: Βασικός ο Ιμπόρα

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον πρώτο ιστορικό ημιτελικό στο Europa Conference League με αντίπαλο την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ.

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις και με το αναμενόμενο σχήμα παρατάσσει τον Ολυμπιακό στο «Βίλα Παρκ» ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Βάσκος τεχνικός, στον πρώτο ιστορικό ημιτελικό στο Europa Conference League με αντίπαλο την Άστον Βίλα, επιλέγει να δώσει φανέλα βασικού στον Ιμπόρα, αφήνοντας στον πάγκο τους Όρτα, Γιόβετιτς.

Στην εστία βρίσκεται ο Τζολάκης, με τους Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Ιμπόρα, Έσε στα χαφ, μπροστά τους ο Τσικίνιο και στα «φτερά» οι Ποντένσε, Φορτούνης. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Κααμπί.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα – Ιμπόρα, Έσε – Φορτούνης, Τσικίνιο, Ποντένσε – Ελ Κααμπί.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ