aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚοκκίνισαν τους δρόμους στο Μπέρμιγχαμ και… ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα οι οπαδοί του Ολυμπιακού

Κοκκίνισαν τους δρόμους στο Μπέρμιγχαμ και… ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα οι οπαδοί του Ολυμπιακού

Ο κόσμος του Ολυμπιακού που βρίσκεται στο Μπέρμιγχαμ για το ιστορικό παιχνίδι με την Άστον Βίλα έχει αρχίσει να ζεσταίνει την ατμόσφαιρα ενόψει του πρώτου ημιτελικού.

Ο Ολυμπιακός δίνει ένα ιστορικό και συνάμα απαιτητικό παιχνίδι, αφού κοντράρεται στο «Βίλα Παρκ» με την Άστον Βίλα για τον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών που αναμένεται να ξεπεράσουν τους 2 χιλιάδες έχουν αρχίσει να κάνουν ήδη αισθητή την παρουσία τους στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ.

Όπως φαίνεται από το βίντεο του απεσταλμένου του bwinΣΠΟΡ FM, Ηρακλή Αντύπα, ο κόσμος έχει αρχίσει να βάφει… ερυθρόλευκο το Μπέρμιγχαμ με συνθήματα, ζεσταίνοντας την ατμόσφαιρα ενόψει του μεγάλου αγώνα.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ