aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Φαμπιάνο και Λανγκ «τρέχουν» για τον τελικό

Ομόνοια: Φαμπιάνο και Λανγκ «τρέχουν» για τον τελικό

Ώρα για ανάσες ξεκούρασης στην Ομόνοια. Η πύλη του «Ηλίας Πούλλος» κλείνει με τους ποδοσφαιριστές να απολαμβάνουν το τριήμερο ρεπό που παραχώρησε ο Γιάννης Αναστασίου. Μεγάλη Παρασκευή, Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα δεν θα υπάρχουν προπονήσεις και από τη Δευτέρα του Πάσχα οι πράσινοι θα στρωθούν και πάλι στη δουλειά για τα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Το «τριφύλλι» θα αναμετρηθεί δύο φορές με τον ίδιο αντίπαλο, σε διαφορετικά γήπεδα και σε ματς διαφορετικών απαιτήσεων και συνθηκών. Μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ στο τελευταίο ντέρμπι «αιωνίων» της σεζόν, η Ομόνοια εξασφάλισε και μαθηματικά τη συμμετοχή της στα ευρωπαϊκά κύπελλα, για πέμπτη διαδοχική χρονιά. Έτσι, η αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής των πλέι οφ με την Πάφος FC, στο «Στέλιος Κυριακίδης», θα είναι βαθμολογικά αδιάφορη για την ομάδα της πρωτεύουσας. Όλα τα λεφτά για την Ομόνοια είναι ο τελικός κυπέλλου της 18ης Μαΐου απέναντι στην παφιακή ομάδα, με στόχο φυσικά την τρίτη διαδοχική κατάκτηση του τίτλου.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, η προσοχή από εβδομάδας θα είναι στραμμένη στους Φαμπιάνο και Λανγκ. Τόσο ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, όσο και ο Ούγγρος αμυντικός θα επιδιώξουν να ανεβάσουν ρυθμό στις προπονήσεις, με στόχο να προλάβουν το ματς πρωταθλήματος, να πάρουν χρόνο συμμετοχής, για να κριθούν ετοιμοπόλεμοι για το κρίσιμο ραντεβού του τελικού κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ