aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠρόλαβε την Ομόνοια και ανακοίνωσε την μετεγγραφή του ο Μποτεάκ

Πρόλαβε την Ομόνοια και ανακοίνωσε την μετεγγραφή του ο Μποτεάκ

Με ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Έρικ Μποτεάκ επιβεβαιώνει την μετεγγραφή του στην Ομόνοια. Ο Γάλλος βρίσκεται μια ανάσα από την ένταξη του στο ρόστερ των πρασίνων καθώς ανάρτησε τα πιο κάτω τριφύλλια στο Instagram.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός βρισκόταν στις πρώτες επιλογές του Νεόφυτου Λάρκου και γι’ αυτό το Δ.Σ. της Ομόνοιας κατέθεσε δελεαστική πρόταση ώστε να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, ο Μποτεάκ είχε στα χέρια του και πρόταση από σύλλογο της Τουρκίας ωστόσο η πιο κάτω φωτογραφία φωτογραφίζει την μετακίνηση του στην ομάδα της πρωτεύουσας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Εβραϊκό «βέλος» στη φαρέτρα της. Γρήγορος, διεμβολιστής και σκόρερ

Ο Μποτεάκ έκανε μεγάλη καριέρα στο «Σιαμπιονά» με τα χρώματα της Ντιζόν, της Νις και της Λιλ, ενώ τις τελευταίες δύο περιόδους «ξενιτεύτηκε» στην Αυστραλία, για λογαριασμό της Ρόαρ του Μπρίσμπειν.

Υπενθυμίζουμε πως προ των πυλών βρίσκονται οι Έζρα και Ορτέγα οι οποίοι έφτασαν ήδη στη Πολωνία για τις τελευταίες λεπτομέρειες και τις ιατρικές εξετάσεις. Η Ομάδα Προγραμματισμού κινήθηκε γρήγορα και αποτελεσματικά τις τελευταίες μέρες καθώς ολοκλήρωσε τρεις μετεγγραφές. Τέλος υπολείπεται άλλη μια αυτή του αριστερού πρωτοκλασάτου ακραίου αμυντικού, χωρίς να αποκλείεται περεταίρω ενίσχυση στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Παπασταύρου: «Πάρτε τους καλύτερους, αυξάνω το μπάτζετ»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ