aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ψάχνει επειγόντως νέα έδρα

Ομόνοια: Ψάχνει επειγόντως νέα έδρα

Απομακρυσμένο (έως απίθανο) μοιάζει να είναι το ενδεχόμενο η Ομόνοια να αγωνίζεται στο ΓΣΠ τη νέα σεζόν, όπως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό, παρόλο που ποτέ μη λες ποτέ. Ο ΓΣΠ, από τη στιγμή που δεν πληρώθηκε το ποσό που του οφείλεται από τον σύλλογο της Λευκωσίας, αποφάσισε με επιστολή του στην ΚΟΠ να ανακαλέσει την άδεια στην Ομόνοια για χρήση του σταδίου.

Εξέλιξη για την οποία οι πράσινοι ήταν προετοιμασμένοι αφού δεν συμφώνησαν με τον ΓΣΠ και ήδη αναζητούν εναλλακτικές λύσεις, τόσο για τα ευρωπαϊκά ματς όσο και για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, με την Ομόνοια να καλείται να δηλώσει στην ΚΟΠ την έδρα της για την επόμενη περίοδο. Επίσης θα πρέπει να δηλώσει στην ΟΥΕΦΑ την έδρα της για τα ευρωπαϊκά ματς, την ώρα που μόνο ο ΓΣΠ είναι σε θέση να φιλοξενήσει αγώνες για τα πλέι οφ και τους ομίλους, είτε αφορά σε Τσάμπιονς Λιγκ είτε Γιουρόπα Λιγκ.

Είναι πιθανό να αδειοδοτηθεί και το «ΑΕΚ Αρένα» μετά τα πρόσφατα έργα που έγιναν, αναμένοντας έλεγχο από την αρμόδια επιτροπή της ΟΥΕΦΑ. Δεν μπορεί να λεχθεί με βεβαιότητα ποια θα είναι η νέα έδρα της Ομόνοιας στις εγχώριες αλλά και ποια στην Ευρώπη. Οι πράσινοι προσέγγισαν τις διοικήσεις κάποιων σταδίων και αναλόγως θα καταλήξουν. Όσο το συντομότερο τόσο το καλύτερο.

Μάλιστα, ο ΓΣΠ απέστειλε επιστολή στον ΚΟΑ αλλά και στις διοικήσεις των άλλων σταδίων, με την οποία ενημερώνει για την οφειλή που έχει η Ομόνοια προς αυτόν και ανέρχεται στις €304.000. Παραλλήλως, τους καλεί να μη φιλοξενήσουν την Ομόνοια, είτε για τους ευρωπαϊκούς αγώνες είτε για τις εγχώριες διοργανώσεις, «στα πλαίσια της δεοντολογίας», όπως σημειώνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ