aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Εκεί εστιάζει ο Αναστασίου

Ομόνοια: Εκεί εστιάζει ο Αναστασίου

Ο Ελλαδίτης τεχνικός έδωσε έμφαση στον δημιουργικό τομέα, στον οποίο η ομάδα του «τριφυλλιού» υστέρησε στο προηγούμενο παιχνίδι

Δεν είναι σύνηθες φαινόμενο για την Ομόνοια να μένει «άσφαιρη», πόσο μάλλον χωρίς τελική προσπάθεια μέσα σ’ ένα 90λεπτο. Εικόνα που παρουσίασε στο προηγούμενο παιχνίδι της με την ΑΕΚ.

Ήταν κάτι που αναμφισβήτητα δεν άρεσε στον Γιάννη Αναστασίου, παρόλο που αμέσως μετά θέλησε να στηρίξει τους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν από τότε που ο ίδιος βρίσκεται στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Γι’ αυτό και από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, έδωσε έμφαση στον δημιουργικό τομέα. Θέλει να δει την ομάδα του να έχει κατοχή, να κυκλοφορεί μπάλα και να φτιάχνει ευκαιρίες. Μόνο έτσι θα μπορέσει να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας.

Το κενό του Μπέζους μοιάζει δυσαναπλήρωτο, όμως στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια το ρόλο του Ουκρανού επιβάλλεται να τον πάρει άλλος και να συμβάλει στη δημιουργικότητα. Το ερώτημα, που ίσως απαντηθεί λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι της Κυριακής, είναι εάν ο Αναστασίου θα στηριχθεί στην ίδια τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής ή θα προτιμήσει τον Σίμιτς, εξέλιξη που θα δώσει φανέλα βασικού στον Αλιούμ.

Η επιστροφή του Κουλιμπαλί στο κέντρο της άμυνας, θα κρατήσει στον πάγκο πιθανότατα τον Μίλετιτς, εκτός κι αν ο Σέρβος προτιμηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Μάθιους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ