aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Πάμπος είναι και πάλι εδώ και… σπρώχνει το μετεγγραφικό

Ο Πάμπος είναι και πάλι εδώ και… σπρώχνει το μετεγγραφικό

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το μετεγγραφικό σαφάρι του Πάμπου Χριστοδούλου ολοκληρώθηκε και ο Κύπριος τεχνικός της Ομόνοιας -από τη νέα σεζόν- είναι και πάλι εδώ. Επέστρεψε και σε συνεννόηση με τον πρόεδρο, Αντώνη Τζιωνή (με τον οποίο είχε συνεχή επαφή), θα προχωρήσει το κεφάλαιο μετεγγραφές.

Παρακολούθησε αρκετούς ποδοσφαιριστές και με κάποιους έγιναν οι πρώτες επαφές. Ο Κύπριος τεχνικός συζήτησε με τους εκπρόσωπούς τους και είναι σε καλό δρόμο η σύναψη συνεργασίας. Την ίδια ώρα, έγινε κρούση και σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Κύπρο, είτε είναι Κύπριοι είτε λεγεωνάριοι και θα διαφανεί στο προσεχές διάστημα ένα υπάρχει έδαφος να φορέσουν τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Από εκεί και πέρα, όπως υποστηρίζουν στην Ομόνοια, ο Πάμπος Χριστοδούλου ακόμη να τοποθετηθεί για το υφιστάμενο ρόστερ. Αυτό θα το κάνει όταν ξεκαθαρίσει η υπόθεση Ευρώπη.

Όσο η Ομόνοια ελπίζει, δεν θέλει να διαταράξει την ηρεμία, προσδοκώντας ότι στα εναπομείναντα ματς η ομάδα θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο και θα το παλέψει μέχρι τέλους. Η περίπτωση Νασιμέντο ήταν διαφορετική αφού ήταν ένας ποδοσφαιριστής που ήταν δεδομένο ότι θα αποχωρήσει και αυτό έγινε νωρίτερα, μετά από επιθυμία του ιδίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ