aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ επιβεβαίωση της φιλοσοφίας του Πάμπου Χριστοδούλου…

Η επιβεβαίωση της φιλοσοφίας του Πάμπου Χριστοδούλου…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η δουλειά του είναι γνωστή, όπως και ο τρόπος που λειτουργεί στο κεφάλαιο μετεγγραφές. Η φιλοσοφία του, όσον αφορά στα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών που θα απαρτίζουν την ομάδα του, επιβεβαιώθηκε με το «καλημέρα». Με την πρώτη κίνηση για τη νέα σεζόν. Ο Μαμαντού Καντέ είναι ποδοσφαιριστής που συνδυάζει ταχύτητα, ως ακραίος μπακ, δύναμη και είναι μαχητικός. Άλλωστε, το είπε ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας.

«Είμαι λάτρης της σκληρής δουλειάς και της πειθαρχίας, οπότε είναι δεδομένο πως θα τα δώσω όλα για την Ομόνοια. Είμαι μαχητικός και δυναμικός στο γήπεδο, ενώ μου αρέσει να επιτίθεμαι με την μπάλα», τόνισε ο διεθνής αμυντικός από τη Γουινέα Μπισσάου στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας. Τέτοιους παίκτες θέλει ο Πάμπος Χριστοδούλου στην ομάδα του και βάσει αυτού κινείται στο μετεγγραφικό παζάρι. Και ο Ζαΐλσον Αραούζο, που σύμφωνα με τις πληροφορίες βρίσκεται μια ανάσα από την ένταξή του στην Ομόνοια, συνοδεύεται από τέτοια χαρακτηριστικά.

Αν κρίνουμε και από τις επιλογές του Πάμπου στην ΑΕΛ, θεωρείται βέβαιο πως η Ομόνοια θα στελεχωθεί με ποδοσφαιριστές που θα κερδίζουν τις προσωπικές μονομαχίες, λόγω της δύναμης και της αποφασιστικότητας με την οποία θα αγωνίζονται. Παράλληλα θα προσθέσει στην ομάδα ποιοτικούς παίκτες, που θα κάνουν τη διαφορά. Γνωρίζει το DNA της Ομόνοιας και τις απαιτήσεις του κόσμου της και θα θελήσει να ικανοποιήσει το λαϊκό αίσθημα με το ποδόσφαιρο που θα αποδίδει η ομάδα.

Την ίδια ώρα θα επιδιώξει να τους εμβολιάσει με νοοτροπία νικητή και να είναι σε θέση να ανταποκρίνονται στα δικά του θέλω. Επίσης, ο Πάμπος έχει τον τρόπο να δημιουργεί οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια, να κερδίζει τους παίκτες του και να παίζουν και γι’ αυτόν. Βεβαίως, καθρέφτης είναι το γήπεδο και εκεί θα κριθεί, τόσο ο προπονητής όσο και οι επιλογές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ