aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓιώτης Δημητρίου στον Active: «Θέλουν να είμαστε μία από τα ίδια;»

Γιώτης Δημητρίου στον Active: «Θέλουν να είμαστε μία από τα ίδια;»

Στο ραδιόφωνο του Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο Γιώτης Δημητρίου, ο οποίος ενδιαφέρεται να εμπλακεί με τα διοικητικά στην Ομόνοια.

Ανάμεσα σε άλλα, είπε:

Για το να υπήρξε κάποια εξέλιξη μετά που εξέφρασε ενδιαφέρον να εμπλακεί στην Ομόνοια: «Έχω καταθέσει ένα πλάνο για το πώς θα πρέπει να προχωρήσει η Ομόνοια τα επόμενα 20 χρόνια. Προσπαθώ να καταλάβω εάν θέλουν να προχωρήσει αυτό το πλάνο. Θέλω να ξεκαθαρίσω επειδή λέγονται πολλά αν είμαι μέλος ή όχι, ότι θέλω να βοηθήσω με οποιοδήποτε τρόπο. Αν η Ομόνοια θέλει να προχωρήσει σε τέτοιου είδους αλλαγή να υπάρξει αλλαγή στο καταστατικό για να γίνει η εταιρεία. Χρειάζεται τουλάχιστον ένας χρόνος για να στηθεί η εταιρεία και να αναλάβει».

Διαβάστε επίσης: Γιώτης Δημητρίου: Για θέματα Ομόνοιας…

Για το να υπήρξε κάποια συνάντηση με το Δ.Σ. της Ομόνοιας: «Όσες φορές προσπάθησα να μιλήσω επίσημα με το Συμβούλιο, είτε μου ακύρωσαν το ραντεβού είτε δεν μου απάντησαν. Υπάρχει μυστικοπάθεια και σκοταδισμός. Τον άλλο μήνα θα υπάρξουν εκλογές, αλλά μέχρι στιγμής δεν άκουσα κανένα να καταθέτει το πλάνο του. Θέλουν να είμαστε μία από τα ίδια, μ’ έναν καινούριο προπονητή και με δέκα νέους παίκτες; Αν δεν πει κάποιος επίσημα ότι θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές, τότε δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Τη γραπτή δήλωση του Νίκου Κατσουρίδη την εκλαμβάνω σαν ένα κάλεσμα στον κόσμο».

Διαβάστε επίσης: Τοποθετείται ξανά ο Γιώτης Δημητρίου

Για το πώς θα κινηθεί τις επόμενες μέρες: «Εγώ ήρθα κι έκανα μία πρόταση σοβαρή και τις επόμενες μέρες σε συνεργασία με ένα λογιστικό γραφείο θα καταθέσουν το πλάνο μας για τη δημιουργία της εταιρείας. Δεν ενδιαφέρθηκε, όμως, κανένας να με ρωτήσει γι’ αυτό το πλάνο. Δεν έχει νόημα εγώ να μπω πρόεδρος του Σωματείου. Σκοπός μου είναι να αναλάβω μία εταιρεία που θα έχει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Όποιος ενδιαφερθεί για την Ομόνοια, πρέπει να τον συναντούν και να τον βλέπουν. Περίμενα από κάποιον να με φωνάξει, να πάω να συζητήσω. Καθημερινά παίρνω μηνύματα από τον κόσμο. Είναι κρίμα ο κόσμος της Ομόνοιας. Είναι απελπισμένος και μου ζητούν να κάνω κάτι. Προσπαθώ…».

Διαβάστε επίσης: Γιώτης Δημητρίου: «Εδώκετε ούλλοι πάνω τζαι εξιτιμάζετέ με»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ