aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Έσταξε μέλι» για την Ομόνοια ο Μιχαΐλοφ!

«Έσταξε μέλι» για την Ομόνοια ο Μιχαΐλοφ!

Για την παρουσία του στην Ομόνοια μίλησε στην ιστοσελίδα «Sportal.bg», ο Νικολάι Μιχαΐλοφ, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες αποτελεί παρελθόν από το «τριφύλλι».

«Έφυγα από την Ομόνοια και της εύχομαι ό,τι καλύτερο. Χαίρομαι που κατάφερα να αγωνιστώ για αυτήν τη μεγάλη ομάδα στην Κύπρο. Δυστυχώς, η σεζόν που πέρασε δεν ήταν επιτυχημένη και ελπίζω πως σύντομα οι οπαδοί της Ομόνοιας θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν όπως τους αξίζει και όπως τους αρμόζει», τονίζει αρχικά και ακολούθως λέει:

Διαβάστε επίσης: Μιχαΐλοφ για Ομόνοια & Πέτεφ: «Περιμένω… Δεν είναι δική μου δουλειά»

«Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση και την ομάδα. Για τη διαμονή μου στην Κύπρο μπορώ να πω ότι άρχισε πολύ καλά. Στην συνέχεια τραυματίστηκα στον αστράγαλο και έμεινα περισσότερες από 40 μέρες εκτός. Κατά την διάρκεια του τραυματισμού μου η Ομόνοια βγήκε εκτός από το Κύπελλο και έμεινε πολύ χαμηλά στην βαθμολογία».

Διαβάστε επίσης: Δεν δίνει δεκάρα για Μιχαΐλοφ – «Ανήκω στην Ομόνοια»

Και κατέληξε όσον αφορά στο μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα, γιατί μέχρι τώρα είχα συμβόλαιο με την Ομόνοια μέχρι τον Ιούνιο του 2019. Πάντα έλεγα ότι θέλω να παίξω στο εξωτερικό. Για περισσότερα από 11 χρόνια αγωνίζομαι στο εξωτερικό και δεν θέλω να πάω πίσω στη Βουλγαρία. Πριν μερικές εβδομάδες διάβασα ότι Λέφσκι ενδιαφέρεται για μένα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια, γιατί δεν έχω μιλήσει με κανέναν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ