aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Με φόρα για νέα επιτυχία

Ολυμπιακός: Με φόρα για νέα επιτυχία

Με φόρα και δυναμική, την οποία αντλεί από την επιτυχία του επί της Ομόνοιας με το ευρύ 3-0, ο Ολυμπιακός υποδέχεται το απόγευμα τη Δόξα (17:00, Cytavision2), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος. Οι μαυροπράσινοι έχουν ως ένα και μοναδικό στόχο: νίκη που θα ισούται με παραμονή στην Κατηγορία. Μαθηματικά μπορεί να μην την «κλειδώσει», αλλά θα πρέπει να «αυτοκτονήσει» στα τέσσερα τελευταία ματς, να έρθουν όλα τούμπα.

Ο Νεντίμ Τούτις είδε τους Σαμπίνια και Μακρή, που αποκόμισαν μικροπρόβλημα τραυματισμού στο προηγούμενο ματς, να προπονούνται κανονικά και να θέτουν εαυτόν στη διάθεσή του. Με αυτά τα δεδομένα, οι μαυροπράσινοι πάνε κομπλέ και εκτός απροόπτου ο Βόσνιος τεχνικός θα στηριχθεί στην ενδεκάδα που άρχισε τον αγώνα απέναντι στην Ομόνοια.

Η ομάδα της Λευκωσίας θα θελήσει να είναι το ίδιο δημιουργική και κυρίως παραγωγική. Την ίδια ώρα θα επιδιώξει το μηδέν παθητικό, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ