aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑπέσπασε τέσσερα προφορικά «ναι»

Απέσπασε τέσσερα προφορικά «ναι»

Η διοίκηση του Ολυμπιακού συμφώνησε προφορικά με τους Μιγκελίτο (φωτό), Έλντερ Κάστρο, Ρομέου Τόρες και Άγγελο Παπαστεριανό, για ανανέωση της συνεργασίας. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές έχουν στα χέρια τους το συμβόλαιο και έμεινε η πιο σημαντική λεπτομέρεια: να βάλουν την υπογραφή τους.

Εκτός απροόπτου λοιπόν, οι μαυροπράσινοι δεν θα αποδυναμωθούν, σε σχέση με το έμψυχο δυναμικό που κέρδισε την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Έστω και υπό το καθεστώς της απαγόρευσης των μετεγγραφών από τη ΦΙΦΑ, η προσπάθεια για αποφυγή του υποβιβασμού θα γίνει. Ο Χρύσης Μιχαήλ και οι συνεργάτες του θα εργαστούν με στόχο να παρουσιάσουν όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται την ομάδα, στη δύσκολη προσπάθεια που θα κάνει κατά την ερχόμενη σεζόν.

Αναφορικά με την προετοιμασία του Ολυμπιακού, γίνεται προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί εκτός Κύπρου. Σε περίπτωση όμως που δεν γίνει κατορθωτό, το βασικό στάδιο των προπονήσεων θα γίνει σε κυπριακό προπονητικό κέντρο. Η έναρξη των προπονήσεων δεν έχει οριστεί ακόμα. Ωστόσο, όπως μας ειπώθηκε, οι μαυροπράσινοι θα προπονηθούν για πρώτη φορά προς το τέλος του Ιουνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ