aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια συνεργασία με τον ΠΑΟΚ!

Για συνεργασία με τον ΠΑΟΚ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας βρίσκεται σε επαφές με τον ΠΑΟΚ, όχι μόνο για την απόκτηση των Τάσου Δημητριάδη (αριστερά στη φωτό) και Γιώργου Κάκκου (δεξιά στη φωτό) με τη μορφή δανεισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Goal News», στόχος είναι η επίτευξη συμφωνίας για περαιτέρω συνεργασία ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Αυτή θα περιλαμβάνει εκτός από τις ανδρικές ομάδες τους και τα τμήματα υποδομής.

Οι συζητήσεις ανάμεσά τους γίνονται εδώ και καιρό, ωστόσο αντιπροσωπεία των ερυθρόλευκων βρέθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που καταδεικνύει πως η κατάληξή τους είναι θέμα χρόνου. Ρόλο ασφαλώς στην έναρξη των συνομιλιών διαδραμάτισε ο Λιάσος Λουκά, λόγω της σχέσης που έχει με τον «δικέφαλο του βορρά», από το πέρασμά του ως ποδοσφαιριστής.

Από εκεί και πέρα, ο Κύπριος κόουτς θα έχει σήμερα (18:30) την ευκαιρία να διαπιστώσει την πρόοδο της ομάδας στο φιλικό με την Αλτίν Ασίρ, πρωταθλήτρια του Τουρκμενιστάν. Το παιχνίδι θα αποτελέσει κατά πάσα πιθανότητα το τελικό τεστ για τον υπό δοκιμή Δημήτρη Σιαλμά. Όσο για τη χθεσινή προπόνηση, επανήλθε σε φουλ ρυθμό ο Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, ενώ οι Έλιο Ρόκε, Γιάννης Κούσουλος και Ανδρέας Τζούλιους ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ