aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΗ γερή υποψηφιότητα του Φαρσάντ Νουρ

Η γερή υποψηφιότητα του Φαρσάντ Νουρ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η εμφάνιση του Φαρσάντ Νουρ στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με την ΑΕΚ (1-1), έβαλε σε σκέψεις τον προπονητή της Νέας Σαλαμίνας, Σάββα Πουρσαϊτίδη, ενόψει του αυριανού εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ στο «Αμμόχωστος» (19:00).

Ο Ολλανδοαφγανός μέσος αντικατέστησε τον Ιωάννη Κωστή (46’) και συνέβαλε πολύ στο ανέβασμα των ερυθρολεύκων, είχε συμβολή στην ισοφάριση (κλέψιμο-ασίστ) και συμμετείχε σε φάσεις που δημιουργήθηκαν. Έτσι, ο Ελλαδίτης προπονητής σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει στο αυριανό αρχικό σχήμα αντί του 18χρονου μέσου, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου (5-3), αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια στις πιο δύσκολες «εξετάσεις» απέναντι στους κιτρινοπράσινους.

Αυτό δεν σημαίνει πως ο Κωστή δεν έχει πιθανότητες να διατηρήσει τη θέση του, καθώς πρόκειται για έναν από τους ποδοσφαιριστές στους οποίους στηρίζει πολλά ο Πουρσαϊτίδης (γι’ αυτό άλλωστε τον χρησιμοποίησε βασικό απέναντι σε αντίπαλο με πρωταθληματικές αξιώσεις). Πέρα από την υποψία για τη συγκεκριμένη διαφοροποίηση, είναι πιθανό να μην υπάρξουν άλλες αλλαγές αν δεν προκύψει απρόοπτο.

Από εκεί και πέρα, δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές οι νεοαποκτηθέντες Τόνι Δοβάλε και Ιβάν Φουστάρ, οι οποίοι αποκτήθηκαν μετά το Σαββατοκύριακο που ήταν ορισμένη η 1η αγωνιστική (25-26 Σεπτεμβρίου) και έτσι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ