aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠρόβλημα στην… τελική

Πρόβλημα στην… τελική

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν χειρότερος και δέχτηκε γκολ, στο δεύτερο ήταν καλύτερος και έμεινε άσφαιρος. Κάπως έτσι ήταν η ιστορία του προψεσινού αγώνα του Εθνικού με την ΑΕΛ στο Δασάκι (0-1), που τον φέρνει πιο κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Ήταν φανερό πάντως ότι στο δικό του καλό διάστημα, που πήρε την κατοχή της μπάλας υπέρ του, έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα ή την τελική προσπάθεια. Γεγονός που στο τέλος της ημέρας επέφερε την πέμπτη ήττα στο τρέχον πρωτάθλημα.

Οι μπλε της Άχνας, όμως, άφησαν πίσω τους το προψεσινό ατυχές ματς, καθώς έχουν μπροστά τους σημαντικό παιχνίδι. Την επόμενη Δευτέρα θα υποδεχτούν την Ένωση Νέων Παραλιμνίου για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ενδεχόμενη νίκη θα έχει μεγάλη σημασία.

Πρώτον, θα σταματήσει το αρνητικό σερί των πέντε ματς δίχως τρίποντο, με μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες στη σειρά, κάτι που θα δώσει και βαθμολογική ανάσα. Δεύτερον, θα αφήσει ακόμα πιο μακριά την Ένωση, μη επιτρέποντάς της να διατηρήσει ή να μειώσει τη μεταξύ τους απόσταση.

Οι δύο που επιστρέφουν

Για το παιχνίδι του Εθνικού με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, που θα διεξαχθεί την επόμενη Δευτέρα στο Δασάκι, ο Γιώτης Εγκωμίτης θα στηριχθεί στη σημαντική επιστροφή δύο ποδοσφαιριστών. Οι Κριστοφέρ Γκλομπάρ και Δημήτρης Κυπριανού εξέτισαν την ποινή τους στο ματς με την ΑΕΛ και είναι διαθέσιμοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ