aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΟ Εθνικός… έκλεψε τον βαθμό με buzzer beater κόντρα στην ΕΝΠ! (vid / pics)

Ο Εθνικός… έκλεψε τον βαθμό με buzzer beater κόντρα στην ΕΝΠ! (vid / pics)

Ισόπαλο έληξε το ματς στο «Δασάκι» μεταξύ του Εθνικού Άχνας και της ΕΝΠ (2-2). Οι βυσσίνι ευτύχησαν να σκοράρουν νωρίς στο παιχνίδι (16’, Θεοδώρου), αλλά η ομάδα του Εγκωμίτη απάντησε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Κοστόφσκι (53’) με τους βυσσινί να προηγούνται ξανά κόντρα στη ροή του αγώνα (84’ Βαρέλα).

Ο Εθνικός όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, καθώς απάντησε στο 90’ με γκολ του Μαρκόφσκι και πήρε τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα του Εγκωμίτη ήταν καλύτερη από την ΕΝΠ, ειδικά στο β’ ημίχρονο ήταν κυρίαρχος στον αγώνα και έχασε αρκετές ευκαιρίες ούτως ώστε να προηγηθεί και να πάρει μία σημαντική νίκη ενόψει της δύσκολής συνέχειας.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα η ΕΝΠ έχασε μία απίστευτη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη, αφού ο Στρατηλάτης (πέρασε νωρίτερα στη θέση του Μπογκατίνοφ) απογειώθηκε σε σουτ του Βαρέλα, ενώ στη συνέχεια Θεοδώρου και Αμπραρτζουμπιάν δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με τους Γκολομπάρτ και Κυπριανού να διώχνουν προτού η μπάλα περάσει στην εστία του Κύπριου κίπερ.

Στους 7 βαθμούς έφθασε η ΕΝΠ, ενώ ο Εθνικός είναι πλέον ισόβαθμος με τον Ολυμπιακό στους 12 βαθμούς.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Εθνικός Άχνας (Γιώτης Εγκωμίτης): Μπογκαντίνοφ (66′ Στρατηλάτης),  Κυπριανού, Γκλομπάρτ, Μαρκόσκι, Χριστοφή, Μιγκελίτο, Λαμπάν, Παπαγεωργίου, Κοστόφσκι, Μ. Ηλία, Κονέ (66′ Μαρκόφσκι).

ΕΝΠ (Γκουστάβο Σιβιέρο): Κλάιμαν, Αμπαρτζουμιάν, Αγγελή (72′ Μιτρέφσκι) , Σπόλιαριτς, Βαλλιάνος, Κοσμάς (59′ Σταρόκιν), Μαϊσουράτζε, Ριέρα, Ουντόζι, Θεοδώρου, Αγκίρι (66′ Βαρέλα).

Στάδιο: Εθνικού Αχνας.

Σκόρερ: 53′ Κοστόφσκι, 90′ Μαρκόφσκι / 16′ Θεοδώρου, 84′ Βαρέλα

Κίτρινες: Ηλία, Μαρκόσκι / Μαϊσουράντζε, Κοσμάς, Βαλλιάνος, Ριέρα, Κλάιμαν

Αποβολές: -/-

Διαιτητής: Ιωάννης Αναστασίου.

Α’ βοηθός: Ιωάννης Λαζάρου.

Β’ βοηθός: Αντώνης Κουντουρέττης.

Τέταρτος: Χρυσοβαλάντης Θεουλή.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μάριος Τσαγγάρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ