aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚαρμιώτισσα-Εθνικός Άχνας: Βήμα… σημειωτόν!

Καρμιώτισσα-Εθνικός Άχνας: Βήμα… σημειωτόν!

Η άσπρη βούλα είχε την… τιμητική της. Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι μεταξύ της Καρμιώτισσας και του Εθνικού (1-1), για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες σκόραραν μετά από εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, ενώ το αποτέλεσμα δεν αφήνει καμία ομάδα ευχαριστημένη. Με τον σημερινό βαθμό, οι γηπεδούχοι έφτασαν στους 11 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι στους 7.

Το ματς…

Ισοζυγισμένο ήταν το πρώτο μέρος του αγώνα, με την Καρμιώτισσα να βρίσκει πρώτη τον δρόμο για τα δίκτυα. Στο 18’ ο Κ. Ηλία ανέτρεψε εντός περιοχής τον Ρέινολντς και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Κυριάκος Χριστοδούλου, έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ρομό νίκησε τον Μπογκαντίνοφ και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα των Πολεμιδιών. Ο Μακρίδης προχώρησε σε διπλή αλλαγή στο 30’, σε μια προσπάθεια του να βελτιώσει την εικόνα του Εθνικού, και οι Αχνιώτες κατάφεραν να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο, ενώ στο 39’ απείλησαν την αντίπαλη εστία. Ο Χριστοφή έπιασε σουτ-βολίδα από μακριά, το οποίο πέρασε μόλις έξω.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο απειλητικά και στο 63’ ο Μ. Ηλία έχασε σπουδαία ευκαιρία καθώς πέρασε τον Κυριακίδη, έπιασε το πλασέ όμως αμυντικός των γηπεδούχων απέκρουσε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή. Μάλιστα, στο 70’ ήταν σειρά του Εθνικού να κερδίσει πέναλτι. Ο Ευσταθίου έκανε φάουλ εντός περιοχής στον Χαραλάμπους και ο διαιτητής καταλόγισε αμέσως το πέναλτι υπέρ των Αχνιωτών. Ο Χουντόμπιακ ανέλαβε την εκτέλεση του και διαμόρφωσε το 1-1. Παρά τις προϋποθέσεις, δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του αγώνα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Καρμιώτισσα (Χρύσης Μιχαήλ): Κυριακίδης, Ευσταθίου, Παχίπης (72′ Καπαρτής), Μπαράνοφ, Χριστοφή, Πέρετζ, Ρέινολντς (84′ Μπαργκάν), Χατζηβασίλης, Μ. Σάσι, Ι.Σάσι, Ρόμο.

Εθνικός Άχνας (Απόστολος Μακρίδης): Μπογκατίνοφ, Κυπριανού (30′ Χαραλάμπους), Ντέιβινσον, Σάβιτς, Χριστοφή, Κ. Ηλία (30′ Γκόρομπετς), Μιγκελίτο, Χουντόμπιακ, Ζάκμπα, Μ. Ηλία, Ντόλεζαλ (46′ Κοστόφσκι).

Σκόρερ: 19′ Ρόμο (πέναλτι) / 71′ Χουντόμπιακ (πέναλτι)

Κίτρινες: Ευσταθίου, Μπαργκάν, Ι.Σάσι / Ντόλεζαλ, Σάβιτς

Αποβολές:

Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος

Α’ Βοηθός: Ευαγόρου Ευαγόρας

Β’ Βοηθός: Ανδρέου Π. Ανδρέας

4ος: Φελλάς Κωνσταντίνος

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ