aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤρόμος στο Λονδίνο: Άνδρας επιτέθηκε με σπαθί σε πολίτες στο μετρό (vids)

Τρόμος στο Λονδίνο: Άνδρας επιτέθηκε με σπαθί σε πολίτες στο μετρό (vids)

Ο σταθμός του μετρό Hainault, που βρίσκεται στα βορειοανατολικά του Λονδίνου, βρέθηκε στο επίκεντρο ενός οδυνηρού συμβάντος νωρίτερα σήμερα (30/4).

Σύμφωνα με αναφορές της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, η κατάσταση κλιμακώθηκε γρήγορα αφού ο δράστης, που φέρεται να ήταν οπλισμένος με σπαθί, εμβόλισε ένα όχημα σε μια κατοικία στο Thurlow Gardens. Στη συνέχεια, φέρεται να προχώρησε σε επίθεση εναντίον πολλών ατόμων, μεταξύ των οποίων μέλη του κοινού και δύο αστυνομικοί, προτού συλληφθεί.

Οι ενέργειες του 36χρονου υπόπτου προκάλεσαν την αντίδραση σε κρίσιμο περιστατικό, ωθώντας τις αστυνομικές αρχές να επέμβουν γρήγορα. Οι αρχές ειδοποιήθηκαν για το εξελισσόμενο χάος λίγο πριν από τις 7 π.μ., υπογραμμίζοντας τον ξαφνικό και ανησυχητικό χαρακτήρα των γεγονότων.

Στον απόηχο του περιστατικού, ο σταθμός του μετρό Hainault, που βρίσκεται στην περιοχή της αναταραχής, σφραγίστηκε αμέσως από την αστυνομία, διακόπτοντας τη ροή των επιβατών και ενισχύοντας το αίσθημα ανησυχίας στην τοπική κοινωνία.

Ενώ τα ακριβή κίνητρα πίσω από την επίθεση παραμένουν ασαφή, οι αρχές έσπευσαν να διαλύσουν κάθε φόβο για τρομοκρατία, επιβεβαιώνοντας ότι δεν υπάρχει προφανής σύνδεση με τέτοιες ιδεολογίες.

ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ