aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης και Εθνικός θέλουν την πρόκριση

Άρης και Εθνικός θέλουν την πρόκριση

Διεξάγεται στο Τσίρειο Στάδιο το παιχνίδι κυπέλλου ανάμεσα στον Άρη και τον Εθνικό, το οποίο είχε αναβληθεί λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της Άχνας (15:00). Παρά το γεγονός πως τους σημερινούς μονομάχους χωρίζει μία ολόκληρη κατηγορία, ο αγώνας αναμένεται αμφίρροπος λόγω της δυναμικής που έχει η ομάδα του Λιάσου Λουκά.

Ο Εθνικός προέρχεται από συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και στοχεύει στη νίκη προκειμένου να ανέβει η ψυχολογία. Ο Μπογκαντίνοφ ίσως επιστρέψει στην ενδεκάδα, ενώ οι Μιγκελίτο, Μ. Ηλία, Κονέ πιθανότατα θα είναι στο αρχικό σχήμα. Στον Άρη, εκτός μένουν οι τραυματίες Αντώνης Ελευθερίου και Αλεχάντρο Μπάρμπαρο.

Ο Λιάσος Λουκά θα παρατάξει την ομάδα του με βασικούς κυρίως παίκτες. Αναμένεται, ωστόσο, να ξεκουράσει δύο-τρεις οι οποίοι τράβηξαν μπόλικο κουπί στους τελευταίους αγώνες, αφού υπήρχε εμβόλιμη αγωνιστική. Εξ αυτών είναι οι Βαλεντίνος Παστελλή, Κωνσταντίνος Δημητρίου και ίσως και ο Νικόλας Ματθαίου.

Διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Σολωμού, βοηθοί οι Π. Γεωργίου και Α.Π. Ανδρέου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ