aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Η ευκαιρία του Ίσμαϊλ Σάσι

Δόξα: Η ευκαιρία του Ίσμαϊλ Σάσι

Η διακοπή του πρωταθλήματος, αποτελεί ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές που προστέθηκαν τελευταία στο ρόστερ της Δόξας για να καλύψουν το… χαμένο έδαφος και να είναι διαθέσιμοι στην επανέναρξη. Ένας εξ αυτών είναι ο Ίσμαϊλ Σάσι, τελευταία μετεγγραφή των πρασίνων της Κατωκοπιάς.

Ο τέως ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας, παρόλο που έκανε προπονήσεις, καλείται να ανεβάσει ρυθμό ώστε να δηλώσει «παρών» στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ανόρθωση στο Μακάρειο Στάδιο. Μιας και ο λόγος για προσθήκες, στη Δόξα δηλώνουν ότι το ρόστερ είναι συμπληρωμένο και δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος για να γίνουν επιπρόσθετες κινήσεις στη μετεγγραφική σκακιέρα.

Από εκεί και πέρα, στην ομάδα καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να διευθετηθεί φιλικό παιχνίδι. Το κενό στο αγωνιστικό πρόγραμμα, βλέπετε, είναι μεγάλο. Βρίσκονται σε επικοινωνία με ομάδες και σύντομα, αναμένεται να ανακοινωθεί φιλικό 90λεπτο για το σύνολο του Σακκά. Αξίζει να σημειώσουμε πως προχωρούν με γοργό ρυθμό τα έργα στο στάδιο της Δόξας και τον Νοέμβριο, θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ