aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔεν χάνουν την πίστη τους

Δεν χάνουν την πίστη τους

Με βάση την απόδοση που είχε η Δόξα στο προχθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΛ και τις ευκαιρίες που δημιούργησε για να σκοράρει, ο βαθμός της ισοπαλίας που άντλησε στο Στάδιο «Αλφαμέγα», την αφήνει σε αδρές γραμμές ικανοποιημένη. Μπορεί να παρέμεινε σε δύσκολη βαθμολογική θέση και στο -6 από την Καρμιώτισσα, αλλά δεν παύει ο ένας πόντος να είναι πολύτιμος όσον αφορά στη μάχη που δίνει για παραμονή στην Α΄Κατηγορία.

«Ηταν φανερό ότι οι ποδοσφαιριστές έρχονται από μεγάλη καταπόνηση. Μας έλειπε η φρεσκάδα. Το παιχνίδι ήταν ανοικτό, έγιναν φάσεις και από τις δύο πλευρές. Εχουμε την ευκαιρία να δώσουμε λίγη ξεκούραση στους παίκτες, να δουλέψουμε σκληρά και να συνεχίσουμε με μεγάλη πίστη τον αγώνα που κάνουμε ώστε να παραμείνουμε στην κατηγορία», σχολίασε ο Γιώργος Πετράκης. Αξίζει να σημειωθεί πως σε τρία φετινά ματς κόντρα στην ΑΕΛ, οι πράσινοι της Κατωκοπιάς δεν πέτυχαν ούτε ένα γκολ.

Σε κάθε περίπτωση, περιμένουν εξαιρετικά σημαντικά παιχνίδια τη Δόξα, αμέσως μετά τη διακοπή. Το ένα, μάλιστα, μετά το άλλο. Σε διάστημα εννέα ημερών αντιμετωπίζει τον Οθέλλο (29/3), τον Εθνικό (3/4) και τον Απόλλωνα (6/4), στοχεύοντας στο μέγιστο βαθμολογικό όφελος ώστε να πάει υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις (αγωνιστικές/βαθμολογικές) στη μάχη με την Καρμιώτισσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ