aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Άλλη μία ευκαιρία για να κλείσει την υπόθεση

Καρμιώτισσα: Άλλη μία ευκαιρία για να κλείσει την υπόθεση

Η Καρμιώτισσα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον Οθέλλο. Ωστόσο, η ευκαιρία να κλείσει αυτή την υπόθεση έρχεται ξανά στο αυριανό παιχνίδι ενάντια στον Απόλλωνα, εκτός έδρας, αποστολή που παρουσιάζεται πιο δύσκολη από την προηγούμενη.

Παρά τις αυξημένες δυσκολίες, στις τάξεις της Καρμιώτισσας επικρατεί αποφασιστικότητα. Ο προπονητής Μάριος Χαραλάμπους, που κάποτε έγραψε τη δική του ιστορία ως παίκτης με τον Απόλλωνα, θα αναζητήσει το ιδανικό αποτέλεσμα που θα επιτρέψει στην ομάδα του να ανασάνει με ανακούφιση, απαλλαγμένη πλέον από την πίεση.

Η Καρμιώτισσα, με πνεύμα ανταγωνιστικό και τακτική στηριγμένη σε γρήγορες αντεπιθέσεις, ελπίζει να εκμεταλλευτεί κάθε αδυναμία του Απόλλωνα. Η ομάδα των Πολεμιδιών γνωρίζει ότι η συγκέντρωση και η εκμετάλλευση των ευκαιριών θα είναι καθοριστική για να αποφύγει την περιπέτεια στο φινάλε και να εξασφαλίσει σ’ ένα ακόμη έτος την παραμονή στην ανώτερη κατηγορία.

Ταυτόχρονα, ο Χαραλάμπους είναι προετοιμασμένος να διαχειριστεί τις απουσίες και την πίεση, δίνοντας έμφαση στην ψυχολογική και τακτική προετοιμασία των παικτών του. Με το φινάλε να πλησιάζει, η αυριανή αναμέτρηση δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι για τρεις βαθμούς, αλλά μία μάχη «επιβεβαίωσης» της Καρμιώτισσας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ