aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ανοίγει πανιά για Ευρώπη

Πάφος FC: Ανοίγει πανιά για Ευρώπη

Η Πάφος FC, με νίκη θα «αγκαλιάσει» για πρώτη φορά εισιτήριο στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ

Η Πάφος FC, βρίσκεται σε θέση να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την ευρωπαϊκή της προοπτική. Αντιμετωπίζει τον Άρη στη Λεμεσό, προσδοκώντας σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη που θα την καταστήσει φαβορί για την 4η θέση. Η άνετη επικράτηση επί της Ανόρθωσης προσέφερε στην ομάδα του Καρσέδο αυτοπεποίθηση, μετατρέποντας την τελική ευθεία της σεζόν σε πρόκληση με ξεκάθαρους στόχους.

Βρισκόμενη μόλις έναν βαθμό πίσω από τον Άρη, η Πάφος κρατά την τύχη στα χέρια της, με το τρίποντι να αποτελεί το μοναδικό αποδεκτό αποτέλεσμα για να «αγκαλιάσει» το πρώτο ευρωπαϊκό εισιτήριο στην ιστορία της. Το παρελθόν , πάντως, προμηνύει δύσκολη αναμέτρηση, καθώς οι ισοπαλίες έχουν συνήθως κυριαρχήσει στα παιχνίδια των δύο ομάδων.

Ο Καρσέδο προετοίμασε την ομάδα του με πλήρη επίγνωση των αναγκών της αναμέτρησης, δίχως να επιτρέπει στις απουσίες των Ικόκο και Μελούσο να επηρεάσουν τα σχέδια του. Με δύο νίκες εναντίον του Άρη στο πρόσφατο παρελθόν και μία ισοπαλία εκτός έδρας, η Πάφος έχει αποδείξει ότι ξέρει πώς να παίρνει τα αποτελέσματα όταν μετράνε περισσότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ