aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟ Φρεντερίκ ποντάρει στους Κύπριους

Ο Φρεντερίκ ποντάρει στους Κύπριους

Στις προπονήσεις επιστρέφουν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη και φυσιολογικά περιμένει πολλή δουλειά τον Φρεντερίκ Βαντερμπίστ. Ο Βέλγος τεχνικός καλείται να ετοιμάσει την ομάδα του για τη συνέχεια. Δεν βλέπουν πιο μακριά από το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο την Αναγέννηση στο «Τάσος Μάρκου».

Ο Βαντερμπίστ, όπως φανέρωσε σε κάποιες από τις προπονήσεις του ετοιμάζει αλλαγές. Ποντάρει και στους Κύπριους παίκτες του, οι οποίοι σε κάποια παιχνίδια έδειξαν ότι αν και νεαροί μπορούν να πάρουν την ομάδα στους ώμους τους. Στο τελευταίο φιλικό της Εθνικής Ελπίδων άρχισαν βασικοί οι Κούλης Παναγή και Ανδρέας Φράγκος, δύο από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα του ποδοσφαίρου μας.

Αν σε αυτούς προσθέσουμε και τους Γιάννη Ευσταθίου, Μηνά Αντωνίου και Ευάγγελο Κυριάκου, που έχουν αγωνιστεί βασικοί, σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια, καθώς και τον έμπειρο Κρίστη Θεοφίλου, ο Άρης μπορεί με το κυπριακό αίμα που διαθέτει, να υλοποιήσει τον στόχο της παραμονής του στην κατηγορία.

Παράλληλα με τους Κύπριους νεαρούς, στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» περιμένουν πολύ περισσότερα και από τους ξένους που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι. Δυστυχώς δεν έγινε η διαφορά που ανέμεναν και πέραν ενός ή δύο (Γκολζ, Παντίδος) κανένας άλλος δεν δικαιολόγησε την παρουσία του. Αν ανεβάσουν όλοι την απόδοσή τους, τότε μόνο ο Άρης μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ