aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Πρώτη στάση το Μπακού…

Άρης: Πρώτη στάση το Μπακού…

Το παρθενικό ευρωπαϊκό ταξίδι του Άρη ξεκινά από την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, Μπακού, μιας και η χθεσινή κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ τον έφερε αντιμέτωπο με τη Νέφτσι. Γλύτωσε από ομάδες «θηρία» η λεμεσιανή ομάδα, αφού οι Αζέροι μπορεί να θεωρούνται το φαβορί του ζευγαριού, ωστόσο δεν αποτελούν ανυπέρβλητο εμπόδιο. Πρόκειται για ομάδα που στηρίζεται κατά βάση σε γηγενείς ποδοσφαιριστές και στη λήξασα σεζόν τερμάτισε στη δεύτερη θέση του αζέρικου πρωταθλήματος, 19 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Καραμπάχ. Είναι ομάδα με μακρά ιστορία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, χωρίς όμως να έχει πετύχει μεγάλη διάκριση.

Τη δεδομένη στιγμή η Νέφτσι είναι χωρίς προπονητή και αναζητεί τον άνθρωπο που θα καθίσει στον πάγκο στις διπλές αναμετρήσεις κόντρα στον Άρη. Πρόσφατα μάλιστα, είχε διαρρεύσει πως ο Τιμούρ Κετσπάγια ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους προπονητές, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να επιβεβαιωθεί. Έδρα της είναι η Μπακτσέλ Αρένα, χωρητικότητας 11.000 θεατών, η οποία άνοιξε τις πύλες το 2012 και αποτελεί μια από τις έδρες της Εθνικής Αζερμπαϊτζάν. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 21 Ιουλίου στην «Αρένα» και ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα (28/7) στο Αζερμπαϊτζάν.

Αύριο η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα αναχωρήσει για τη Λετονία, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 30 του μήνα, όταν και θα επιστρέψει στην Κύπρο. Στην αποστολή θα βρίσκονται και τα πέντε νέα αποκτήματα, αλλά και οι Μάνου Γκαρσία και Γκόρντον Σίλντενφελντ. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών σήμερα ή αύριο, οι οποίοι επίσης θα ενσωματωθούν στην αποστολή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ