aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Nίκη ή οπισθοδρόμηση

Άρης: Nίκη ή οπισθοδρόμηση

Ακόμη και οι άνθρωποι του Άρη θα έχουν ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που η ομάδα τους, δεν πανηγύρισε τη νίκη σε δύο σερί ματς πρωταθλήματος. Ήταν σε εκείνη τη δύσκολη περίοδο κατά την οποία έπρεπε να συνδυαστούν οι εγχώριες και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στα μέσα Δεκεμβρίου του 2023, λοιπόν, η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι είχε ηττηθεί στη Λάρνακα από την ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια ήρθε η ήττα στην Περιστερώνα από τη Δόξα.

Δύο «χαστούκια» που την ταρακούνησαν, αλλά όταν πάτησε καλά στον νέο χρόνο, ήρθε εκείνο το εκπληκτικό νικηφόρο σερί. Σήμερα, σαν «χαστούκια» μοιάζουν η ήττα από την Ομόνοια και η ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ. Αποτελέσματα που έφεραν και το -6 από την πρωτιά. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», με την πλάτη στον τοίχο πλέον, θα επιδιώξει το σερί εκείνο που θα την ανεβάσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Σενάριο με μια βασική προϋπόθεση. Επιβάλλεται να νικήσει τον ΑΠΟΕΛ την Κυριακή στο Στάδιο «Αλφαμέγα» στο ντέρμπι πρωτοπόρων. Η μη νίκη θα είναι οπισθοδρόμηση για τον Λευκορώσο τεχνικό και τους παίκτες του.

Κόντρα στους γαλαζοκίτρινους, ο Σπιλέφσκι θα έχει στη διάθεσή του τους  Μοντνόρ και Μπρόρσον, ενώ στις τελευταίες προπονήσεις θα διαπιστωθεί αν θα είναι έτοιμοι οι Κακόριν και Μαγιαμπέλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ